2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو طرف هم کوتاه میان ولی بیشتر طرف شما  عجله نکن بزار به مرور زمان درست میشه

بنظرت کی عقد میکنبم؟؟

خیلی بد خراب شد همه چی😔😓😭💔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
از موقعی که جدا شدم ی خاستگارم نداشتم تقریبا ۸ماهه ،😕😕 فک کنم مطلقه بودم شاید بیشتر داشتم خاستگار ...

الهی خیلی کم سنی زوده هنوز 

اصلا به این زودیا ازدواج کردن خوب نیست من نزدیکای ۲۴ سالمه

منم یک سالی هست جدا شدم 

قشنگ برای خودت درس بخون کاره ای بشو به وقتش ازدواج هم میکنی

زیاد سخت نگیر ولی ولشون هم نکن  در کل خودت بی خیال نشون بده  ولی اوضاع رو دستت بگیر  ...

نمیتونم سخته. صبح میخوام به شوهرم بگم چرا اینقدر باهاش صمیمی و راحتی چرا پشت گوشی بهش گفتی جان.  بنظرت چی میشه؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
یکی دو ماه طول میکشه 

واقعا😓😔🥺

اجی حس شیشمت خیلی قویه؟؟

خداییش چیزهایب که گفتی اتفاق افتادن؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
انوقت نقطه ضعفت نشون دادی اینم خوب نیست 

خب اینجوری باعث میشه چیزی نگم اون جامو بگیره .

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
خب اینجوری باعث میشه چیزی نگم اون جامو بگیره .

به زندگیت برس 

ساده زود باور نباش 

محکم باش 

نمیگم که همه چی رو ول کن 

با سیاست جلو برو 

اگه بگی باعث دعوا میشه 

اونم خوب نیست 

کمی هم صبر کن