من ازدواج اولم با عشقم ازدولج کردم ک بعد مث سگ پشمیون شدم و چند سال اذیتم میکرد بعدداز طلاق با اینکه عقد بودم و باهم نرفته بودیم زیز یه سقف اما تا چند سال هم بعد از جدایی عذابم میداد و مزاحمم میشد،اخه سنم کم بود۱۹سالم بود ک عقدش شدم احساسی اجساسی بود ازدواجم
آره،من کلا سرم تو کتابو درس بود اصلا به این چیزا فک نمیکردم تا اینکه عاشق شدیمو ازدواج کردیم🥰😍امیدوارم که همه با اونی که دوسش دارن ازدواج کننو خوشبخت بشن الهی آمین🤲🏻❤
درست میشه عزیزم همینکه رسیدی وحسرت به دل نشدی خدا رو شکر کن من بعد کلی تلاش و درس خوندن واسه اینکه بهش برسم حسرت یه خداحافظی هم تو دلم موند حتی نشد حرفای آخر رو بهش بزنم تا سبک بشم بی خبر رفت و من موندم آوار و زندگی روح آسیب دیده که دیگه نمیتونه خواستگاری رو قبول کنه زندگی همه مشکل داره بجنگ تلاش کن درست میشه کاش منم کنارش بودم و داشتم واسه مشکلاتمون میجنگیدم
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...