2777
2789
عنوان

خونه مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست
طرف داداشت رو ول نکن چون میبینه پسرت بابا داره بهش حسودی میکنه با پسرت حرف بزن بگو فلانی بابا نداره ...

وای نه این کار خوبی نیست. بچه همیشه کوتاه بیاد یکبار طرف بابا نداره یکبار مشگل دیگه ای داره....

ببخشین اینو میگم ولی مادر نبودن خیلی بهتر از ادم نبودنه /واقعا چطور دلتون میاد بچه 7ساله که پدرم ندا ...

یعنی بچه خودش فحش بخوره و کتک بخوره میشه ادم؟؟؟  این ادمیت هست؟؟  بچه نباید بفهمه کارش اشتباهه؟  حالا ایشون کوتاه بیاد فردا روزی بره مدرسه بچهای مردمم میزنه،  خیلی سطحی نگری!!! باید یاد بگیره خشمشو کنترل کنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی بچه خودش فحش بخوره و کتک بخوره میشه ادم؟؟؟  این ادمیت هست؟؟  بچه نباید بفهمه کارش اشت ...

نه لز شما باشه بگیره یه طفل7 ساله رو که پدرم نداره زیر کتک کبود کنه  میگم یکم درکش کنه شرایطتشو

مگه من گفتم کتکش بزنه؟؟؟  میگم نباید سکوت کنه!!  بچه باید بفهمه کارش اشتباهه

یه بچه 7 ساله میشه بگین چطور درک میکنه کارش اشتباهه الان با نوججوان 16ساله حرف میزنی تاثیر نداره یه بچه چطومر میتونه با حرف بفهمه  مجبوری برخورد  کنی

نه لز شما باشه بگیره یه طفل7 ساله رو که پدرم نداره زیر کتک کبود کنه    میگم یکم درکش کنه ش ...

بین خواهر میگم که پسر من کاری بع کارش نداره اون میاد یا پسر منوهل میده سرش میخوره به دیوار گریه میکنه پسرم اما من میگم پسرم ولش کن دایی رو اذیت نکن با اینکه پسرم بیگناه کتک میخوره 😭موندم چیکار کنم 

بین خواهر میگم که پسر من کاری بع کارش نداره اون میاد یا پسر منوهل میده سرش میخوره به دیوار گریه میکن ...

داییییییی وایییییییییییی  5ساله به 7ساله میگه داییی /عب نداره مراقب بچت باش اونم گناه داره دیگه نذار بچت بره سمتش

یه بچه 7 ساله میشه بگین چطور درک میکنه کارش اشتباهه الان با نوججوان 16ساله حرف میزنی تاثیر نداره یه ...

اهان پس ولش کنن به حال خودش!!! از الان هرکار دلش خواست بکنه دیگه وااااای به حال نوجونی و جوونیش