2777
2789
عنوان

بنظرتون سقط کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 57 پست

شما دوتا بچه دارین و بچه ی سوم دقیقا مثل همون دوتای دیگست اینکه تو دل شماست دلیل نمیشه وجود نداره.واقعا دلت میاد بچتو بکشی؟دورازجون بچه های دیگت ولی تصور کن قبل اینکه اون دوتارو بدنیا بیاری میکشتیشون اما الان بزرگ شدن و شما عاشقشونید. پس این سومی هم دقیقا مثل دوتای دیگست.بعدشم شما نمیدونید گناه داره و دقیقا مثل قتل میمونه؟چطور دلتون میاد یه بچرو بکشید ؟اون الان تو شکم شما امانته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر از لحاظ مالی و روحی مشکلی ندارم سختی زایمانم شب بیداری های بعدش 

شب بیداری که نهایتا دو ماه. یکی از اقوام ما میخواست با دارو سقط کنه ولی داروها روی مغز بچاثر گذاشت و بچه معلول ذهنی حرکتی شد و الان چند ساله تروخشکش میکنه. اگر میذاشت سالم به دنیا بیاد فوقش 5 سال سختی میکشید

زیر ۳۰ ام نمی بندن

پس ی سال بعدش برو. تا قبل بستنش هم حتماااا آیودی بذار پیش ی دکتر خوب.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
این ک بقیه میگن نگش داره یا نگهش ندار ینی چییییی بحث یه انسان خییلی کوچیک و بی دفاع هست اون نفس ...

از همینش میترسم اصلا آمادگی شو نداشتم تازه میرم کلاسای مختلف پسرم مدرسه اس مامانم بازنشست شده دخترمو نگه میداره میرم کلاسام

از لحاظ مالی مشکلی ندارم روحی هم فقط زود عصبی میشم

عزیزم نگهش دار 

الان من و امثال من در حسرت داشتن بچه هستیم 

بخدا نعمت و هدیه ای هست که خودش بهت داده 

نگهش دار ولی سعی کن شرایط روحی خوب و آرامش برا خودت بسازی با هرچه که بهت آرامش میده 

شما دوتا بچه دارین و بچه ی سوم دقیقا مثل همون دوتای دیگست اینکه تو دل شماست دلیل نمیشه وجود نداره.وا ...

میدونم همه رو به سقط که فک میکنم از خودم بدم میاد ولی دروغ چرا    خوشحالم نیسم

رحمم آیودی رو نگه نمیداره پیش بهترین دکتر شهرمون رفتم نشد

پس خیلی حواست باشه. فقط از کان*دوم استفاده کن. من تو ۲۵و ۲۷سالگی حامله شدم سقط کردم. الانم واقعا نمیخوام ولی مجبورم! چون شوهرم اینبار مبخواد..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2790
2778
2791
2779
2792