2789
[QUOTE=222089846]مگه میشه سر خود رازیانه بخورم؟[/نخور . پس هرکاری بخوایی بکنی سرخوده انجام نده.

عزیزم چرا ناراحت میشی؟میگم ینی میترسم بخورم هورمونا رو ب هم بزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم حتما ممنون ینی میشه این ماه باردار باشم؟

نمیدونم عزیزم من خودم تحت نظر دکتر بودم هرماه فولی هام و ضخامتم خوب بود این ماه اولین ماهی هس ک اقدام کردم چند روز دیگه مشخص میشه ک باردار هستم یا نه

البته قبل تخمکگذاری دکتر برام امپول اچ سی جی نوشت ک تخمکم ازاد شه چون بعضی وقتا تخمک ازاد نمیشه

ممنونم از جوابتون نمیدونین ضخامت اندومتر باید چقدر باشه؟

ضخامت آندومتر از روز ۱۱ تا ۱۷ حداقل از ۶ شروع میشه. یکمی نازکتره. اما احتمالا چند روز بعد که نزدیک تخمک گذاری هم هست، اندازش بیشتر میشه. اگه برای اقدام میخواین همون حوالی تخمک گذاری که حدود ۷ میرسه، بهتره.

عزیزم چرا ناراحت میشی؟میگم ینی میترسم بخورم هورمونا رو ب هم بزنه 

ناراحت نشدم جدی میگم نخور ممکنه پرولاکتینت بالا باشه. ولی من سه نفر رو میشناسم بارازیانه باردار شدن. شنیدم ب رشد فولیکول کمک میکنه

نمیدونم عزیزم من خودم تحت نظر دکتر بودم هرماه فولی هام و ضخامتم خوب بود این ماه اولین ماهی هس ک اقدا ...

عزیزم وقتی فولی مناسب باشه اگه تخمک ازاد نشه ک‌ میشه کیست دکترم اینو گفت پس ینی فولی ازاد میشه 

خیلی ساله ماه پیش هم IVF کرد ولی نگرفت دیگه ناامید شده و دکتر نمیره

نا امیدی کار شیطانه میدونم سختع خیلیم سخته واقعا همه دوست دارن طعم مادر شدن رو بچشن ولی نا امید نشه خیلیا رو دیدم بعد از کلی سال دوا درمون دقیقا وقتی ک فکرشم نمیکزدن خدا بهشون نگاه کرده