2777
2789
عنوان

ویروس زامبی💀😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26964 بازدید | 25 پست
اصلا هنگ کردم .. بدبختیه ها.. عزیزم کرونا هم پیش بینی شده بود؟

اره ..اصلا مهم ترين علت معروفيش همين پيش بيني كرونا و رييس جمهوري ترامپ و بايدن بود

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهر شیان شبیه حکومت نظامی گشته و شدیدا در قرنطینه و فشار های حکومتی قرار دارد. ... خبری مهم در راه است یا اخر الزمان زامبی به مانند کرونا در چین شروع شده است

درود،من در سایتهای انگلیسی زبان تحقیق کردم و بدلیل توریستی بودن این شهر و رعایت نکردن مردم ویروس کرونا به سرعت خیلی زیاد(۲۰۰۰ نفر در چندروز) در حال انتشار هست و بدلیل جمعیت زیاد این شهر مسئولین کشور این شهر رو از ۲۳ دسامبر قرنطینه کردند تا آمار مرگ و میر کاهش پیدا کند و اصلا ویروس زامبی وجود ندارد:))

درود،من در سایتهای انگلیسی زبان تحقیق کردم و بدلیل توریستی بودن این شهر و رعایت نکردن مردم ویروس کرو ...

مرسی که از نگرانی درمون آوردی

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
بلاخره به مرحله زامبی رسیدیم بچها

هورااااااا

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
سيمپسونا پيشبيتي كرده بودن برا 2022 اينجوري شه

کی هس ینی میگی جدیه واقعن

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖