اگه لوله بخاری بیرون بیاد و کسی کنارش خواب باشه ولی از اونطرف پنجره یکم باز باشه باعث مرگ میشه یا نه؟ لطفا جواب بدین خیلی واجبه
جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادر....میدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر.البته خیلی سال است که دوست دارم تورا جان صدا کنم راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادرعشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر😭😭
چندسالته مگه ؟ من اونموقع ۱۹سالم بود .فکر میکنم به کارام خندم میگیره هیچ ادمی ارزش اینکارو نداره. ب ...
۲۲ سالمه خسته شدم دیگه از دست مامانم مشکلاتم هیچ کس درکم نمیکنه خونه خواهرمم میخوام برم خونه کارو تموم کنم دیگه بخدا خسته شدم
جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادر....میدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر.البته خیلی سال است که دوست دارم تورا جان صدا کنم راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادرعشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر😭😭
این روزها هم میگذره دنیا واسه هیچ کس خوب مطلق نبوده روزای شاد شما هم میرسه ان شاالله ،مواظب خودت باش خدانکرده این کارو بکنی لحظه ای پشیمون میشی که فایده ای نداره
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
۲۲ سالمه خسته شدم دیگه از دست مامانم مشکلاتم هیچ کس درکم نمیکنه خونه خواهرمم میخوام برم خونه کارو تم ...
من الان ۳۳سالمه . بنطرم تا این سن که رسیدم فهمیدم که همه مشکلات راه حل داره همشونا. فقط باید از جای خوب و شخص درست کمک خواست یا خودت با فکر درست راه حلشو انتخاب کنی. درکت میکنما منم قبلا همچین شرایطی داشتم خونوادم درکم نمیکردن . مادرم اذیتم میکردن شاید اگه اونا رفتارشون اون زمان با من درست بود من بفکر اون کار اشتباه نمیفتادم . اونموقع فضاها بسته ترربودش جز خوانواده ادم کسی رو نمیشناختی. الان خداروشکر دوست و رفیق خوب هست . مشاور هست . معلم با درک هست .فضای جازی هسا. راهنمایی بگیر حتما . اوندفکرارو هم از خودت دور کن
۲۲ سالمه خسته شدم دیگه از دست مامانم مشکلاتم هیچ کس درکم نمیکنه خونه خواهرمم میخوام برم خونه کارو تم ...
سعی کن یکم از این فضا در بیای اول از همه کاردبفکر ارامش خودت و ذهنت باش . ورزشی تو خونه انجام بده . کارهاایی کهددوستداری بکن بزار یکم ذهنت اروم بشه که بتونی قشنگ به مسایل فکر کنی . واقعا میفهمتا همه ما این مشکلات را داشتیم
من قصدم خودکشی از این دنیای چرته میخام یکی همسفرم باشه اگ واقعا توام نفرت پیدا کردی از این دنیا بیا باهم بدون درد همسفر مرگ باشیم تنهایی میترسم مرگش بدون درده تو خواب نازه دنبال راهنمایی این چرندیات نیستم هیچکس تو زندگی هیچکس نیس هیچکسم جای کسی نیس لطفا یسری گوخور نیان بگن خودکشی خز شده فلان از این کس شرا خودکشی خایه میخاد اندازه هندونه اگ کسی بود بگه همسفر میخام