2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بفرمایید

من چهار ماهه عمل کردم  قسمت بالای بینی ک استخوان هست الان ورمش رفت باریک شده قسمت نوک بینی هنوز ورم داره وسط بینیم حس میکنم ی حالت دوتیکه شده یا ی چیزی عین خط. ب نظرت ب خاطر ورم نوک بینی هست؟ 

من چهار ماهه عمل کردم  قسمت بالای بینی ک استخوان هست الان ورمش رفت باریک شده قسمت نوک بینی هنوز ...

اره عزیزم ورمت خیلی زیاده برای همین اینجوری احساس میکنی بهت پیشنهاد میکنم چسب بزن مخصوصا شبا موقع خواب حتما بزن

میترسم دکترم درست نزنه نابود بشم کلا 

چیز خاصی هم نیس

اگه‌ بینی ت رو دادی دستش عمل کنه دیگه یه آمپول که این حرفا رو نداره 😅😅 

اما‌یه کم درد داره ها 😁

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
اره عزیزم ورمت خیلی زیاده برای همین اینجوری احساس میکنی بهت پیشنهاد میکنم چسب بزن مخصوصا شبا موقع خو ...

بس امیدوارم خوب شه اخه خیلی نگران بودم. ی سمت بینیم هم یعتی ی سمت تیغه ی بینی یکم انگار فرو رفتگی داره نمیدونم ب مرور با رفتن ورم خوب شه یا نه. دعا کن ک قشنگ شه. 

اره عزیزم ورمت خیلی زیاده برای همین اینجوری احساس میکنی بهت پیشنهاد میکنم چسب بزن مخصوصا شبا موقع خو ...

میگم منم اینجوریم نوک بینیم بعدپنج ماه اصلانرم نیس وجداس اینگار