2777
2789
بخدا بیچاره شدیم اونم تو این گرونی 

بعضی اشتباه ها قابل جبرانه ولی این اشتباه خیلی ما رو از زندگی عقب انداخت البته دیگه اعصابم رو خورد نمی کنه دیگه چی کار کنم شما هم همه پس انداختن بود یا چیزی فروختیم برای بورس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازبس حرص میخورم معده ام عصبی شده هیچ که پولمون رفت جسم و روحمون هم بیمارشد

دقیقا هم از نظر جسم و هم روان بهم ریختیم امیدوارم روزی خوب بشه ولی اگه خوبم بشه کی پاسخگو حال بد و روان داغون ما در این زمانه؟!

خیلی دردناکه رنج انسان تلف بشه 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
بعضی اشتباه ها قابل جبرانه ولی این اشتباه خیلی ما رو از زندگی عقب انداخت البته دیگه اعصابم رو خورد ن ...

اره طلا فروختیم یه مقدار هم سرمایه داشتیم کاش فقط پول خودمون بود

خواهر و برادرم رو هم تشویق کردم اومدن پول چندسال کارمندی و زحمتشون رفت خجالت زده اونام

ازبس حرص میخورم معده ام عصبی شده هیچ که پولمون رفت جسم و روحمون هم بیمارشد

دیه حرص نخور میدونم گفتنش سخته ولی فکر کن پولت که رفت میخوای سلامتیت هم از،بین بره من ۲ سال اینجوری،یادم ولی چند ماهه دیگه خودم رو به بیخیالی زدم .

فعلا زیر سایه مذاکرات برجام بورس منفی هست

اگر هم برجام به نتیجه برسه بازهم منفی تر میشه مثل سال 92 که بازار به شدت ریزش کرد و منم سرمایه ام تو بورس بود و پودر شد ... اما نگه داشتم با وجود ضرر فراوان و سال 98 و اوایل 99 چند صد برابر شد و چون تجربه قبل را داشتم همه را فروختم اومدم بیرون