2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با مادرمه؟

128 بازدید | 14 پست

یه هفته هست ک خونمون بنایی داریم منم با پسر دوسالم اومدم خونه مادرم تو این چند روز ک هی به شوهرم زنگ میزدم میپرسیدم کی تمومه وقتی میگفت فلان مشکل پیش اومده یکی دوروز دیرتر تموم میشه عذا میگرفتم ک چجوری به مادرم بگم چون قرار بود تا جمعه تموم بشه وقتی به مادرم گفتم بنا دوروز دیر اومده گفت وااای یه برادر 9سالم دارم که همش سربه سر پسرم میذاره و پسرمم عصبی شده همش جیغ میزنه دیگه امروز داداشم یه چیزی پرت کرد و خورد تو کمر مادرم مادرمم پاشد کتکش زد البته کار هرروزشه بعد برگشت به من گفت من جات باشم بچمو نمیارم جایی ک انقدر تنش هست منم گفتم بخدا ک من از خدا م نیست اینجا بمونم دلم میخواد الان خونه خودم باشم بعد گفت لعنت به مادر شوهرت ک گفته سرما خوردم خودشو راحت کرده داداشت از وقتی شما اومدین این کارارو میکنه وگرنه پسر خوبیه الانم به شوهرم زنگ زدم گفتم بیا دنبالم گفت کار دارم اخه خونه ما تهرانه مادرم ورامین وگرنه زودتر میرفتم بنظرتون حق داره اینطوری رفتار کنه؟ 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

☹️هرچی فکرشو میکنم شما تقصیری نداری

بعد الان اومده میگه یه هفته نگهت داشتم الان میری به شوهرت میگه مادرم اینجوری گفت آخرم من خراب شدم با اینکه زحمت کشیدم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
معلومه که حق نداره، حالا یه ماه هم بخاطر بچش سختی بکشه، اتفاقی نمیوفته که، اما تا هم برو خونه خودت خ ...

متاسفانه هنوز یک هفته هم نشده دوشنبه هفته پیش اومدم😔

وااای من مادرم جونش به بچه هامه مادرت کارش خیلی اشتباس خیلی

چیکارش میتونم بکنم🙂

بخدانمیدونم ولی منم دخترم دوسالشه  من حتی حق ندارم جلومادرم بچموتنبیه کنم

امروز دیگه انقدر به پسرم تذکر داد بیا تو درو ببند داشت عصبانی میشد منم پاشدم زدمش همینطوری نگاه کرد انگار دلش خنک شد

امروز دیگه انقدر به پسرم تذکر داد بیا تو درو ببند داشت عصبانی میشد منم پاشدم زدمش همینطوری نگاه کرد ...

نبایداونجا بمونی کارتم اشتباس طفل معصومومیزنی زنگ بزن شوهرت بیاددنبالت بگومریضم یجوری قانعش کن بیاد

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
نبایداونجا بمونی کارتم اشتباس طفل معصومومیزنی زنگ بزن شوهرت بیاددنبالت بگومریضم یجوری قانعش کن بیاد

گفتم من بزنمش خیلی بهتر از اینه کس دیگه بزنتش یا سرش داد بزنه اره هرجور شده امشب میرم

بعد الان اومده میگه یه هفته نگهت داشتم الان میری به شوهرت میگه مادرم اینجوری گفت آخرم من خراب شدم با ...

ابدا به شوهرت چیزی نگو 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

ابدا به شوهرت چیزی نگو 

خب اگه پرسید چرا انقدر گیر دادی بیام دنبالت چی بگم؟ 

خب اگه پرسید چرا انقدر گیر دادی بیام دنبالت چی بگم؟ 

بگو بچه اذیت میکرد تو جمع میفته شلوغی می‌کنه اومدم خونه راحت باشم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌