2777
2789
ن هیچی  اولش فک کردم کهیر دارم میزنم  حتما به خاطر متکا پتومه که عوض شده بعد دیدم ن خونه ...

یه کم الکل بمال به اونایی که به دستت زدن. ببین چجوری میشه. منم پشه میزنه از اون میزنم خوب میشه 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
نگفتی گل و گلدونی چیزی دارید یا مادرشوهرت

من دارم ولی تو خونمون حتی مورچه هم نداریم 

ولی اونا ن گل دارن ن گلدون 

ببین ردیفی به فاصله یه سانت پشت هم زده و قلمبه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میرم وای دارم میمیرم دیشب اینقد پامو کوبیدم از درد به زمین ساق پام کبود شده 

از نیش پشه ببین چه بلاهایی داری سرخودت درمیاری. میدونم خیلی درد داره. داداش منو که میزنه تاول میزنه جاش. برو دکتر یه پماد میده میزنی

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
من دارم ولی تو خونمون حتی مورچه هم نداریم  ولی اونا ن گل دارن ن گلدون  ببین ردیفی به فاص ...

یه وقتا حشرات گل و گلدون تو مراحل اولیه آنقدر ریزن که سخت میتونی ببینی. یا پرز بعضی گلا و برگاشون

از نیش پشه ببین چه بلاهایی داری سرخودت درمیاری. میدونم خیلی درد داره. داداش منو که میزنه تاول میزنه ...

خیلی بده حالا اون یکی دستم کل بازوم یه تیکه قرمزه

نمیدونم من خونمون و سمپاشی کردم 

خب پس چیزی داشتی که سمپاشی کردی شاید همون از سم باشه. حالا برو دکتر ایشالا که زود خوب میشی

خب پس چیزی داشتی که سمپاشی کردی شاید همون از سم باشه. حالا برو دکتر ایشالا که زود خوب میشی

از ایک پشه ها تو دستشویی داشتیم 😂😂😂😂 از همه چی میترسم 

از بچگی هر جا میرفتیم مامانم کلی مواظبم بود دور کننده حششرات بهم میزد یه وقتایی می.فت تا صبح با نور بالا سرت نیشستم کسی اذیتت نکنه 

حالا بیاد تن بدنمو ببینه سکته میزنه 😂😂😂

از ایک پشه ها تو دستشویی داشتیم 😂😂😂😂 از همه چی میترسم  از بچگی هر جا میرفتیم مامانم کلی مو ...

خدانکنه. پس حشره زده تورو

ارههههه  دکتر گفت الوده بوده  برام سرم نوشت سه تاهم امپول تو سرم زد برام 🥺 خارش و ورمش ...

خب بهتر میشه یه کم زمان میبره ولی جاشم میره.