baharej مدیر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1472 عنوان نیش حشره | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست کسی هست از تو عکس تشخیص بده منو چی میرنه حیلی درد دارم پشت پلکمم نیش زده چشمم باز نمیشه 😭😭😭😭 1400/10/19 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 ن هیچی اولش فک کردم کهیر دارم میزنم حتما به خاطر متکا پتومه که عوض شده بعد دیدم ن خونه ... یه کم الکل بمال به اونایی که به دستت زدن. ببین چجوری میشه. منم پشه میزنه از اون میزنم خوب میشه نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
baharej مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1472 نگفتی گل و گلدونی چیزی دارید یا مادرشوهرت من دارم ولی تو خونمون حتی مورچه هم نداریم ولی اونا ن گل دارن ن گلدون ببین ردیفی به فاصله یه سانت پشت هم زده و قلمبه است
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 الان میرم وای دارم میمیرم دیشب اینقد پامو کوبیدم از درد به زمین ساق پام کبود شده از نیش پشه ببین چه بلاهایی داری سرخودت درمیاری. میدونم خیلی درد داره. داداش منو که میزنه تاول میزنه جاش. برو دکتر یه پماد میده میزنی نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
baharej مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1472 یه کم الکل بمال به اونایی که به دستت زدن. ببین چجوری میشه. منم پشه میزنه از اون میزنم خوب میشه الان میرم دکتر
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 من دارم ولی تو خونمون حتی مورچه هم نداریم ولی اونا ن گل دارن ن گلدون ببین ردیفی به فاص ... یه وقتا حشرات گل و گلدون تو مراحل اولیه آنقدر ریزن که سخت میتونی ببینی. یا پرز بعضی گلا و برگاشون نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 الان میرم دکتر برو به سلامت نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
baharej مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1472 از نیش پشه ببین چه بلاهایی داری سرخودت درمیاری. میدونم خیلی درد داره. داداش منو که میزنه تاول میزنه ... خیلی بده حالا اون یکی دستم کل بازوم یه تیکه قرمزه
baharej مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1472 یه وقتا حشرات گل و گلدون تو مراحل اولیه آنقدر ریزن که سخت میتونی ببینی. یا پرز بعضی گلا و برگاشون نمیدونم من خونمون و سمپاشی کردم
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 نمیدونم من خونمون و سمپاشی کردم خب پس چیزی داشتی که سمپاشی کردی شاید همون از سم باشه. حالا برو دکتر ایشالا که زود خوب میشی نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
baharej مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1472 خب پس چیزی داشتی که سمپاشی کردی شاید همون از سم باشه. حالا برو دکتر ایشالا که زود خوب میشی از ایک پشه ها تو دستشویی داشتیم 😂😂😂😂 از همه چی میترسم از بچگی هر جا میرفتیم مامانم کلی مواظبم بود دور کننده حششرات بهم میزد یه وقتایی می.فت تا صبح با نور بالا سرت نیشستم کسی اذیتت نکنه حالا بیاد تن بدنمو ببینه سکته میزنه 😂😂😂
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 از ایک پشه ها تو دستشویی داشتیم 😂😂😂😂 از همه چی میترسم از بچگی هر جا میرفتیم مامانم کلی مو ... خدانکنه. پس حشره زده تورو نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
baharej مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1472 خدانکنه. پس حشره زده تورو ارههههه دکتر گفت الوده بوده برام سرم نوشت سه تاهم امپول تو سرم زد برام 🥺 خارش و ورمش افتاده ولی هنو خیلی قرمزه
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 ارههههه دکتر گفت الوده بوده برام سرم نوشت سه تاهم امپول تو سرم زد برام 🥺 خارش و ورمش ... خب بهتر میشه یه کم زمان میبره ولی جاشم میره. نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم