2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست
ببین من شب یلدا با وجود این که معده درد داشتم مدتی بود و چیزی نمیخوردم دیدم شکمم سفت شده لباس رو تنم ...

وای خداخیرت بده ک کفتی من سرماخوردم الان دکترم نرفتم ک ازپیش خودم چرک خشکن ۶۲۵ میخوردم  یکی دیروز یکی امروز  قبلشم هی قرص حالت تحوع مسخورم . الان شوهرم خوابه دارم دیوانه میشم از درد  معدم دردمیکنه همش حالت تعهوع دارم شاممم خوردم بالااوردمش  فرداتشیع جنازه پدر بزرگ همسرمه صبح میخان برن منو  پسرم خونه تنهایم ‌.چ غلی بکنم تواین وضع

وا چ اشکال داره.دختر عموی منم پسر اولش ۸ماهش بود فهمید دو باره بارداره،الان دوتاشون با هم هم بازی هس ...

اخه دستنها خیلی سخته . واقعاچ طوری جمع مسکنن بچه هارو من خیلی میترسم زیر همین یکی موندم ب قران 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا ترس نداره عزیزم به اینجاش فکر کن باهم بزرگ میشن هم بازی میشن یکمی سختی داره ولی ارزشش رو داره&n ...

ارزششو ک خیلی داره انشاللا دعاکن  واسم ماد در شوهرم ک خیلی خوبه کمک میکنه منو  ولی چون بارداری قبلیم سخت بود دیابت گرفتم و اب بچه کم شد خیلی عذاب کشیدم

وای خداخیرت بده ک کفتی من سرماخوردم الان دکترم نرفتم ک ازپیش خودم چرک خشکن ۶۲۵ میخوردم  یکی دیر ...

بیبی چک تهیه کن حتما منم از نشونه های هر دو بارداریم معده درد و دل پیچه و تهوع بود

بیبی چک تهیه کن حتما منم از نشونه های هر دو بارداریم معده درد و دل پیچه و تهوع بود

دیگه با این علایم ۱۰۰درصد باردارم 😐😐😐بی بی بزنم ؟ هنوز موعد پری نیست احساس میکنم ۱۲ روز دست گل به اب دادم ..ممکنه اخه ۱۲ روز باردار باشم ؟

قربان وفای سگ ♥️
ارزششو ک خیلی داره انشاللا دعاکن  واسم ماد در شوهرم ک خیلی خوبه کمک میکنه منو  ولی چون بار ...

منم دیابت بارداری دارم.خدادخودش کمک میکنه

امروز قندم عصبی از صبح رو ۲۰۰بود.شب شام نخوردم اومد رو ۷۰

استرس دارم بچم دیابتی بشه

تو مرا جان وجهانی
منم دیابت بارداری دارم.خدادخودش کمک میکنه امروز قندم عصبی از صبح رو ۲۰۰بود.شب شام نخوردم اومد رو ۷۰ ...

ن دیابتی نمیشه  من  ازتوبدتربودم  روزی تقریبا ۲۳ واحد انسولین میزدم  هیچی نمیشه بچه الکی استرس نگیر 

الان میرم هی  دسشویی   تا دوساعت دیگ یا س ساعت دیگ ک برم بی بی چک بخرم بازم نشون میده ...

اره.اگه چند روز تاخیری نشون میده

انشالله خیره

بچه ت رو ب پدر عادت بده

پسر من شبا پیش باباش میخوابه

تو مرا جان وجهانی