با یک سری تکنیک که داخل یوتیوب و گوگل و اینا بود و ی سری فایل های صوتی و ماساژ و.. ولی خطرناکه هرگز ...
یعنی چیزای ترسناک و روح میبینی؟ من حس ششم خوبی دارم البته تا حالا نخواستم چشم سوم فعال کنم خدا صلاح میدونست به نظرم خودش فعال می کرد ولی قشنگ میتونم بفهمم طرف مقابلم وقتی حرف میزنه داره به چی فکر میکنه یا اینکه گاهی به دلم میوفته فلان کارو کنم نکردنی ضررشو میبینم
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چشم سوم يعني اگاهي اگه خواستي فعالش كني نترس همه ميگن خطرناكه نه خطرناك نيس چون همه چي روميفهمي واگاه ميشي به كل سيستم دنياوموجودات و…به نظرم فقط افرادخيلي سطح بالادنبال اين مسائل ميرن .خب زندگي كوركورانه تاكي من خودم نيمه فعاله .ازبچگي همين بودم فعالترش نكردم چون هنوزدارم بديهاموپاكسازي ميكنم به نظرم شروع كن
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃