2777
2789
عنوان

پازل۲۰۰۰ تکه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 27 پست
اولش سخته اما بعدش مثل خوره همش دنبال تموم کردنش  بعد قابش کنی حیلی خوشگل میشه

خوشبحالتوننن ک حوصله دارین، من دیگ رد دادم اصن مخم نمیکشه فقط میخام بفرشمش دیگ نباشه جلو چشمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرح جنگله ۷۰ تومن با تخفیف گرفته بودم

مبارکت باشه، چه خوش قیمت، احتمالا مارکشون فرق داشته

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
خوشبحالتوننن ک حوصله دارین، من دیگ رد دادم اصن مخم نمیکشه فقط میخام بفرشمش دیگ نباشه جلو چشمم

چرا ؟؟؟ خودتو سرگرم کنی که بهتره ، ولی اگه بخوای بفروشیش هم تو دیوار و شیپور میتونی آگهیش کنی 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
😭😭😭😭

چرا گریه 🤣

کاش یه جا بودیم، شما دخترمو نگه میداشتی منم تموم می‌کردم تحویلت میدادم😁

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
😭😭😭😓😓 خدای حوصلههههههههعع

عزیزم😘دختر خوب چرا حوصله نداشتی خریدی😁

اگه هنوز از پلمپ خارج نکردی بذار برای کادو

😭😭😭😓😓 خدای حوصلههههههههعع

زن داداشمم مثل شما شور و شوق داشت، 4تا خرید تو همون اولی گیر کرد خسته شد داد من، چون اون موقع بچه نداشتم وقتم آزادتر بود 4تاشو براش کامل کردم

عزیزم😘دختر خوب چرا حوصله نداشتی خریدی😁 اگه هنوز از پلمپ خارج نکردی بذار برای کادو

میگن ادم سالی یکی دو دفعه خر میشه اون لحظه خریتم بود

کادو فک نکنممم همه پسند باشه 😐😐

زن داداشمم مثل شما شور و شوق داشت، 4تا خرید تو همون اولی گیر کرد خسته شد داد من، چون اون موقع بچه ند ...

از این خواهر شوهرااااا لطفا😵😵😵😵😵😵😵😵😵

از این خواهر شوهرااااا لطفا😵😵😵😵😵😵😵😵😵

عزیزم😁