سلام عزیزان،دخترم ۱۱ماهم از صبح دمای بدنش بالاس،تب سنج دیجیتالی ۳۷.۵ نشون داده،هیچ علائم دیگه ای هم نداره،ممکنه سرماخوردگی باشه؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
سلام عزیزم،دیشب دمای بدنش بین ۳۷ تا ۳۷.۵ بود،روزا هم عادیه
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
زير بغلش ميذاشتي ٣٧.٥بود؟؟ يا تو دهنش ببين زير بغل هميشه نيم درجه بايد اضافه كني ولي طبيعيش ...
زیر بغلش میذاشتم،خیلی عجیبه تو طول روز دمای بدنش عادیه شبا وقت خواب بالا میره