2777
2789
عنوان

وزن نی نی هاتون در ۴ ماهگی چقدر بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5490 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداحفظش کنه, قد و وزنش عالیه

دختر من یکسال و پنج ماهشه تازه 8 کیلو هست

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
ماشالله عزیزززم😍😍😍

اره وقتی به دنیا اومد قدش ۵۹ وزنشم ۴۸۰۰ بود خودش انگار ۴ ماهه بود 😂اصلا فک نمیکردم بچه ی تازه به دنیا اومده بغلمه پاشااله از بس درشت بود

🤨
اره وقتی به دنیا اومد قدش ۵۹ وزنشم ۴۸۰۰ بود خودش انگار ۴ ماهه بود 😂اصلا فک نمیکردم بچه ی تازه به دن ...

اوخی انقد نی نی تپل دوس داااارم😍😍😍

ماشالله ماشالله بهش باشه ماشاالله😂

چشمش نزینیم یهو

خدایا شکرت
چند سالتون؟ اون ماهی که باردار شدید چیکار کردین

من ۲۷ سالمه

والا دقیق یادم نمیادمن دیگه خیلی ناامید بودم میگم مثل معجزه بود برام البته پیش حکیم مومن تبریزی هم میرفتم

اول خواست خدا و دوم هم داروهای ایشون فکرمیکنم جواب داد

خدایا شکرت
خدا دختر شمارو هم حفظ کنه عزیزدلم.. چرا اخه؟ خوب شیر نمیخوره

مرسی عزیزم

وزن تولدش 2200 بود کلا وزن گیریش کمه، کم غذا هست 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
میشه بگید چی میدادن؟ من مشکلی ندارم ..شما مشکلی داشتین

عزیزم یکسری داروی گیاهی بصورت پودر شده ک دمنوش میکردم و عرقیجات مخصوص خودشون.. شما ناباروری دارین؟چ مدتی هست؟ من مشکلم از نظر پزشکا یائسگی زودرس بود و میگفتن تنها راه بارداری تخمک اهدایی هست..

بنظرم ناامید نشو صبر کن..

اما اگر عجله داری یک سر پیش حکیم بری بد نیست.. شماره مطبش توی گوگل سرچ کن دقیقا از روی نبض بهت میگه مشکلت چیه

کارشون حرف ندهره

خدا خیرشون بده

خدایا شکرت
مرسی عزیزم وزن تولدش 2200 بود کلا وزن گیریش کمه، کم غذا هست 

عزیززززم 

من خودمم همینطوری بودم

ظریف و ریزه نقش.. اما اان بزرگ شدم تپل شدم نگران نباش

ببوس دختر گلت و 😘😘😘

خدایا شکرت