2777
2789
عنوان

خرگوش حیوون خوبی هست بخرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 29 پست

خرگوش ماده نگیر ،چون خونریزی داره و کثیف کاری مث پریود و موهاش زیاد میریزه 😐 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
خرگوش پشیمونت کرد؟  نکنه منم بخرم پشیمون بشم

من واقعا پشیمون شدم نگهداری سخته. ببین من تجربه لاک پشت، مار، همستر، خرگوش، سگ، عروس هلندی و ماهی داشتم. که از همه راحت‌تر ماهی و همستر و عروس هلندی بود

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوکچه و همستر هم خیلی خوبه. همستر بیشتر چون به شدت تمیزه و وقتی بیاریش بیرون بازی کنه مثل خوکچه نیاز ...

اخه همستر شکل و قبافش دوست ندارم باز خوکچه یا خرگوش یکم پشم دارن خوکچه قبلا داشتی ؟

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

من واقعا پشیمون شدم نگهداری سخته. ببین من تجربه لاک پشت، مار، همستر، خرگوش، سگ، عروس هلندی و ماهی دا ...

مار داشتی ؟   شوخی نکن

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

اخه همستر شکل و قبافش دوست ندارم باز خوکچه یا خرگوش یکم پشم دارن خوکچه قبلا داشتی ؟

همسترا هم پشمالو دارن. خوکچه قبلا نداشتم در حد یکی دو روز نگهداری بوده نه این که طولانی‌مدت داشته باشم، همون یکی‌ دو روز دیدم واقعا همسترها بهترن. خنگولا کلی هم از همستر میترسن😂😂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
البته اینجا مریض شده بود بی‌حال خوابیده بود تو خونه

ولی سخته وقتی حیوونت مریض میشه. من همش پول دارو و دکتر دادم تا الان

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
سنجاب ماشالا خیلی مقاومه من 6ساله دارمش از چندماهگی دست من بود دیگه الان پیر شده پسرم

پس پسره، عروس هلندی منم پسره، همسترمم دخمل.... عکس پروفایلم گل پسرمه

به به🤩🤩آدم کیف میکنه با حیوونا

من عاشق حیوونام، البته همسرم بیشتر از من. حیوونای مریضم زیاد دوا درمون کردیم.