2777
2789
عنوان

چرا بچه خودشو وسط شکمم جمع میکنه😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 4927 بازدید | 104 پست
بارداري خيلي بده بچه به دنيا مياد جلو چشمته هر چند ك بچه داري سخته اما ميبينيش

اما امنیتش از بارداری بیشتره من بارداری وحشتناکی داشتم زن حامله میبینم ناخوداگاه دلم براش می‌سوزه بغضم میگیره

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
اما امنیتش از بارداری بیشتره من بارداری وحشتناکی داشتم زن حامله میبینم ناخوداگاه دلم براش می‌سوزه بغ ...

من ك كلا فوبيا دارم نسبت به خانم باردار

دو ماه اول بچه داري هم وحشتناكه😭

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ببخشید توروخدا استرس نگیر برا بچه خوب نیست ولی حتما برو دکتر فردا چکت کنن عین من نمون پای حرفای ...

شیاف گذاشتم بهتر شد الان اره فردا میزم یه ان اس تی میکیرم.شان من هفتمم پایینه

شیاف گذاشتم یه کم بهتر شد پ انقباضه که با شیاف بهتر میشه؟

ربطي نداره درد با شياف بهتر ميشه

علت بد بودن بارداري من اين بود كه بيش از حد ميدونستم و تحقيق ميكردم همين باعث شد زياد حساس بشم

ربطي نداره درد با شياف بهتر ميشه علت بد بودن بارداري من اين بود كه بيش از حد ميدونستم و تحقيق ميكرد ...

من گفتم لابد حالت بچه عوض شده فشار میاره مثانم اخه دم به دقیقه دستشوییم شکمم سفت نباشه

من گفتم لابد حالت بچه عوض شده فشار میاره مثانم اخه دم به دقیقه دستشوییم شکمم سفت نباشه

انشالله ك چيزي نيست عزيزم اگه مدت انقباضات كم نيست طبيعي

کلا شکم حالت عادیش سفتیش چقد باید باشه تو  هفته من؟تقریبا شکمم بزرگه چون از قبلم داشتم شکم یه ک ...

سفت بودن شكم بحثش فرق داره تا اينكه يهو حالت سفت شدن بگيره و باز شل بشه

اگه هر ده دقيقه يكبار باشه بستري ميشه سولفات ميگيري تا انقباضت رفع بشه

سفت بودن شكم بحثش فرق داره تا اينكه يهو حالت سفت شدن بگيره و باز شل بشه اگه هر ده دقيقه يكبار ...

من به پهلو چپ و راست خوابیدم تو این نیم ساعته سفت نشد خطر نداره پ؟وای خدا اسم بستری میاد تن و بدنم میلرزه

من به پهلو چپ و راست خوابیدم تو این نیم ساعته سفت نشد خطر نداره پ؟وای خدا اسم بستری میاد تن و بدنم م ...

سلام عزيزم بهتري؟؟؟