2777
2789
عنوان

ناولم:بیاین داستان دختری که به اجبار اونوبه روسیه میبرن رو تعریف کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 292347 بازدید | 2442 پست

من یه مدت نمیخوندم باز شروع کردم، حس میکنم همش تقصیر دلنوازه تنش میخاره خب یه بچس دیگه انقد وابستگی چیه چطور خودش به نهال حسادت میکرد حالام خان و درک کنه

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلی مهم نیست ، دلم برا بچه ای میسوزه که زیر دست این بابا میفته😭

خوب ببین ما نمیتونیم اینطوری بگیم خیلی جاها توی ادماییاین عقیده هست فردی ک ازدواج کرده با حالا تعهد داره نباید انقد صمیمانه با فرد دیگری صحبت کنه (من خودم رو نمیگم)پس نمیتونیم بگیم اینا همه وحشین اینا فقط این عقیده و باورشونه ک بنظرم هر فرد باید به باور بقیه احترام بزاره 

البته خانم یکم زود از کوره در میره و عصبانی میشه ولی در هر صورت وحشی نیست فقط کنترل خودش از دستش در میره شاید بخازر علاقه زیادش به دلنواز هست 😑💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
یعنی شما دو ماهه دارید این داستان رو می‌خونید 😐😦؟؟؟ داستانش چیه واقعیه ؟؟؟؟

هیییچیا کشیدم سر این بیخابیا ک نکردم🥲💔

نمیگم تا بخونی این همه من خوندم چشام در اومد منتظر موندم 😂💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
مرسی از @مامان_ بلوط لایک

فدات گلم عزیزی💖💖💖💖💖❤❤❤😙❤😙❤😙❤

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

چقد دختره سریش هست

خب هرکسی باشه سر یکی حساسه،  کاری به بقیه رفتارای خان ندارم اما اینجا دلنواز بی خودی کرم میریزه 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

از اونجایی ک خودم زن ی مرد نظامی هستم میگم ناول شخصیت ی نظامی رو خوب نشون داده. مثلا الان شوهر منم دلش میخاد از ریز ریز کارم سردربیاره دلش میخاد حرف خودش حاکم باشه دلش میخاد وقتی میگه با یکی رفت و امد نکن من کاری بهش نداشته باشم از بهم خوردن حریم عاطفی بین خونوادش با بقیه خوشش نمیاد حس ی شیری رو داره ک باید از خانوادش محافظت کنه منم محدودم از اینکه با مرد دیگه ای خوش و بش کنی خوشش نمیاد. کرم از خود دلنواز هس دختره چرت

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

دلنواز میدونه حساسه چرا هی میخواد بره پیش بچه  چرا خان نمیبره پیش دکتر بخاطر توموری که داشته باعث میشه روی اعصاب و اخلاق تاثیر بزاره

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜