2777
2789
خیلییی زیاد  شاید باور نکنی ...مهمترین چیز اراده هستش و توکل به خدا

یعنی میشه منم ی روز به مامانم ثابت کنم موفقیت پزشکی نیس 

همه جای خودشون محترمن ولی من حس خوبی به پزشکی ندارم عاشق تکنولوژیم تا کمک به مردم

میخام ازم به عنوان یکی ک تلاش کرد و به اونی ک میخاس رسید یاد شه تا فقط اونی ک تلاشکرد و به پزشکی رسید

صد در صد کمه وگرنه همه بش میرسیدن چرا عزیزم سطح مالی خونواده خیلی وقتا میتونه کمک کنه

می‌تونه کمک کنه، اما فرمول رسیدن به جایگاه جهانی با رسیدن به موفقیت‌های چشم‌گیر دیگه متفاوته.

فکر می‌کنم شانس دَرِش خیلی دخیل هستش!

در هر صورت آدمی به اُمید زنده‌ست و ناممکن هم وجود نداره...

اگه کسی تمام تلاش‌ش رو بکنه، حداقل به بخشی قابل‌توجهی از خواسته‌هاش می‌رسه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه منم ی روز به مامانم ثابت کنم موفقیت پزشکی نیس  همه جای خودشون محترمن ولی من حس خوبی ...

بله اگه استعداد و علاقه تو ..تو تکنولوژی میبینی برو همون رو بخون ... ببین اگه وقتی نشستی پای یه درسی و گذر زمان رو احساس نکردی ..و تو هر شرایطی تونستی برقرار باشی و ادامه بدیش همون علاقته 

دوستم عروسی داداشش رو برای درس خوندن شرکت نکرد .. یکی از دوستای دیگم حتی موقع زلزله کتاب از دستش نمی افتاد

بله اگه استعداد و علاقه تو ..تو تکنولوژی میبینی برو همون رو بخون ... ببین اگه وقتی نشستی پای یه درسی ...

من رو کارای کامپیوتر و ریاضی دقیقا همینم

و به نظرم استعدادی ک تو کارای حیطه تکنولوژی و ریاضی دارم تو هیچی ندارم

الان 15 سالمه 

من حدود 10 سالم بود

تازه لپ تاپ خریده بودم

داییم تو کار کامپیوتره یه سی دی ویندوز گزاشت که بره بیاد و نصبش کنه

تا اون بیاد من همینطور شانسی(از بچگی کنجکاو بودم)ویندوز  رو نصب کردم رو لپ تاپم(هنوزم خدم نمیدونم چطور منی ک به عمرم دس به لپ تاپ نزدم و فقط یه کم زبان یاد داشتم همچین کاری کردم 

ازونجا عاشق کارای کامپیوتر شدم تو 11 سالگی مدرک icdl 1 و 2 رو گرفته بودم و این بود اغاز عاشقی من...

الانم تو مغازه همون داییم کل کارای حیطه نرم افزاری مشتریا رو انجام میدم

و عاشقشم

درسمم

سال نهمم تیزهوشان

تو ازمونمون رتبه اول استان بودم(از یه مدرسه سطح پایین بدون هیچ نوع ازمون ازمایشی یعنی بگم من قبل اون رنگ پاسخنامه ازمون به خودم ندیده بودم)

من رو کارای کامپیوتر و ریاضی دقیقا همینم و به نظرم استعدادی ک تو کارای حیطه تکنولوژی و ریاضی دارم ت ...

حتما کنار درس مدرسه ... کلاس ها و دوره های تکنولوژی رو ثبت نام کن 

حتما استعداد داری 

منم ریاضیم خوبه بدون اینکه درس رو بخونم ...نمره بالا می‌گرفتم 

حتما کنار درس مدرسه ... کلاس ها و دوره های تکنولوژی رو ثبت نام کن  حتما استعداد داری  من ...

الان کلاس برنامه نویسی ثبت نام کردم

بعد امتحانای نوبتم شروع میشه

عاشقشم

جونمم برا هدفم میدم

اینجور تایپکا فقط برا انگیزه گرفتنه چون تو خونه مامانم همش میگه نری پزشکی حیفه و این حرفا

ولی بنظرم فقط عمر ادمه ک حیفه

توهم موفق باشی عزیز دلم

الان کلاس برنامه نویسی ثبت نام کردم بعد امتحانای نوبتم شروع میشه عاشقشم جونمم برا هدفم میدم اینج ...

عالیه ... ادامه بده به همین منوال 

یه طوری خیال مادرت رو راحت کن بهشون بگو .. من که توی امتحانات مدرسه و آزمون ها موفق هستم ... تا کنکور هم درسم رو میخونم ... مطمئن باش که کوتاهی نخواهم کرد .. ولی تا اون موقع خدا کریمه ... هر چی قبول شدم ... 

مرسی عزیزم ...همچنین ♥️

شاید یه چیزی فراتر از ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ درصد مگه ادمای موفق الان از همون موقعی که بدنیا اومدن رو پیشونیشون نوشته بودن که من پروفسور میشم یا نخبه میشم؟یا خانواده‌هاشون خیلی تاپ بودن؟هیچکدوم همه و همه برمیگرده به خودت✨❤️

شاید یه چیزی فراتر از ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ درصد مگه ادمای موفق الان از همون موقعی که بدنیا اومدن رو پیشونیشو ...

اره واقن

ی جا هس میگه اونایی ک اونقد دیوونه ن ک فک میکنن میتونن جز 1 دزصد موفق تر جامعه باشن همونان ک اونقد تلاش میکنن تا میتونن

ب نظرم برخلاف ایرانی بودنمون و وضع مزخرفمون اگه تلاش کنیم میتونیم ماهم ب اونی ک میخوایم برسیم

ی دبیر داشتیم میگف همیشه گنده فکر کنید گنده تلاش کنید تا ب جیزای گنده برسید