based2 مدیر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3519 عنوان پیشگو... | مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 50 پست واقعا قابل اعتماده؟!کسی اینجا هست پیشگو باشه؟! کاربری برای دونفره. 1400/10/17 | 14:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3519 ازدواجش بعید نیست، کنسرت انریکه گمونم بود که دختر ایرانیه دستشو گرفت رفت رو سن. اینم بعید نیست. ... ن ن من میخوام جدی بگیرمش😨آینده و هدفم داره در راستای این گروه عزیز پیش میرهدست کدوم عضو روو گرفت؟! کاربری برای دونفره.
samir_a عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 12823 ن ن من میخوام جدی بگیرمش😨 آینده و هدفم داره در راستای این گروه عزیز پیش میره دست کدوم عضو روو گرف ... انریکه، یه خواننده آمریکایی گمونمسرچ کن دختر ایرانی در کنسرت انریکه /لینک تاپیک های ادمین 5 /قوانین ممنوعه سایت شات / / محتوی تولیدی استار
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3519 انریکه، یه خواننده آمریکایی گمونم سرچ کن دختر ایرانی در کنسرت انریکه وای وای خاگ عالم تو سرشون اگه پیشگوییش واقعی باشه😡🥺 کاربری برای دونفره.
samir_a عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 12823 وای وای خاگ عالم تو سرشون اگه پیشگوییش واقعی باشه😡🥺 چه مشکلی داره مگه؟؟ خب فرهنگ اون کشور باعث شده خیلی ها به گروه های موسیقی و فیلمشون علاقه مند بشن و کره ای رو زودتر از انگلیسی یادبگیرن. /لینک تاپیک های ادمین 5 /قوانین ممنوعه سایت شات / / محتوی تولیدی استار
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3519 چه مشکلی داره مگه؟؟ خب فرهنگ اون کشور باعث شده خیلی ها به گروه های موسیقی و فیلمشون علاقه مند بشن و ... من الان دقیقا همینمکره ای رو مث اب خوردن بلدماونوقت انگلیسی صفرررررخب اگه اون ایرانی من باشم مشکلی ندارم😂🤣ولی اگه اون ایرانی یکی دیگه باشه شدیدا مشکل دارم😀منطق دخترا همینه😂 کاربری برای دونفره.
samir_a عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 12823 من الان دقیقا همینم کره ای رو مث اب خوردن بلدم اونوقت انگلیسی صفررررر خب اگه اون ایرانی من باشم م ... آهان، اکی 😅ایشالله که باشین /لینک تاپیک های ادمین 5 /قوانین ممنوعه سایت شات / / محتوی تولیدی استار