2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 20 پست

عزیزم واسه تحرک اسپرم پیش اورولوژیست خوبم رفتین؟؟ 

دارو مصرف کردن؟ طب سنتی چی؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ببین عزیزم من شرایطم مثل شما بود و پرالاکتین خونم هم بالا

دکتر بعد 1/5سال گفت برم iui ولی همسرم گفت تا عید طبیعی بعد بریم iui بعد به دکترم گفتم شوهرم راضی نیست بعد دارو داد به همسرم و خودم دارو و آمپول زدم همون ماه اول حامله شدم البته همسرم سه ماه دارو خورد.

شما درمان دارویی رو امتحان کردید؟بعضی دکترا برای پول فقط میگنiui

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین عزیزم من شرایطم مثل شما بود و پرالاکتین خونم هم بالا دکتر بعد 1/5سال گفت برم iui ولی همسرم گفت ...

سلام عزیزم اتفاقا منم پرولاکتینم بالا بود ک قرص خوردم، نه جالب همینه ک به شوهرم قرص و دارو ندادن همش ب من دادن

باید ببرمش پیش یه دکتر دیگه

شما تحرک اسپرم شوهرتون چند درصد بود

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
عزیزم واسه تحرک اسپرم پیش اورولوژیست خوبم رفتین؟؟  دارو مصرف کردن؟ طب سنتی چی؟

واریکوسل عمل کرد دیگه بعدش نرفت ازمایش ببینم بهتر شده یا بدتر

هیچ دارویی ندادن بهش همین برام جالب بود

طب سنتی هم خیر

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
 واریکوسل عمل کرد دیگه بعدش نرفت ازمایش ببینم بهتر شده یا بدتر هیچ دارویی ندادن بهش همین برام ...

شوهر من تحرک اسپرمش صفر بود با دارو اومد روی ۴۰ و من همون ماه به لطف خدا باردار شدم 

تازه تعدادشم خیلی کم بود

بنظر من دکترتونو عوض کنین حتما، 

دارو میده مطمئنا اولش، 

طب سنتی هم خرنوب خیلی خیلی خوبه واسه تحرک اگه بتونه ۴۰ روز با حوصله هرروز وشب بخوره عالیه 

مطمئنم بی جواب نمیمونین 

از رحمت خدا هم ناامید نشین هیچ وقت

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز