mm1212 مدیر عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 68 عنوان خانوما فقط بگید شغلتون چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 50 پست من بلاگر توی اینستاگرامم 1400/10/17 | 02:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواا عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 728 کارمند خانه بهداشت بودم مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند....!
azazhhhhhhh عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7845 دانشجو معلمم عزیزم معذرت میخوام شما هم دانشجو معلمی هم باردار؟ منم دانشجو معلمم متاهلم هستم همسرم دوست داره بچه دار شیم ولی من بخاطر دانشگاه مخالفمسختتون نیس؟ سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
mame2niniهستم_ عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 1028 چجوری یعنی کتاب اجدادی...و اوراکل Maman2niniسابق هستم از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4852 چجوری چجوری داره؟ بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4852 عزیزم معذرت میخوام شما هم دانشجو معلمی هم باردار؟ منم دانشجو معلمم متاهلم هستم همسرم دوست دار ... بله گلمترم پنجم دارم تموم میکنم این ماهسخت ک راستشو بخای اگر دانشگاه حضوری بود خیلی سخت میشد ولی الان ک مجازیه واقعا خیلی راحتهمن ک اصلی سختی ندیدم تو این مورد بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
azazhhhhhhh عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7845 بله گلم ترم پنجم دارم تموم میکنم این ماه سخت ک راستشو بخای اگر دانشگاه حضوری بود خیلی سخت میشد ولی ... ما تصمیم گرفتیم یه سال دیگه اقدام کنیم من ترم اولم وقتی اقدام کنیم دیگه حضوری شده منم میگم سختم میشه ولی همسرم دوست داره زود بچه دار شیم سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4852 ما تصمیم گرفتیم یه سال دیگه اقدام کنیم من ترم اولم وقتی اقدام کنیم دیگه حضوری شده ... ن بنظرم تا از شرایط دانشگاه مطمین نشدی اقدام نکن بچه ب مراقبت نیاز داره... بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4852 مدرکت چیه دارم کارشناسی میخونم خب بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
azazhhhhhhh عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7845 ن بنظرم تا از شرایط دانشگاه مطمین نشدی اقدام نکن بچه ب مراقبت نیاز داره... ای کاش قبول کنن انشالله سلامت به دنیا بیاری عزیزم سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
hessekhoshbakhti عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4852 ای کاش منم معلم شم ان شالله ک میشی اگ دانش اموزی ک سعی کن از طریق کنکور جذب یشی ک واقعا عالیه اگرم نیستی از طریق ازمونای استخدامی تلاشتو بکنی حله... بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره