2777
2789
عنوان

کات کنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 105 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیخوام کسیو قضاوت کنم ولی شیفتاشم سنگین یه پیام نهایت سی ثانیه زمان میبره ..که اطلاع بده ..شایدم ...

اره منم همینومیگم دقیقا .اابته کلا موقع شیفت گوشی نمیگرفت خدابیامرز🤣ولی خودش گفت وقتی نیستم بیشتر قدرمو میدونی 

اره منم همینومیگم دقیقا .اابته کلا موقع شیفت گوشی نمیگرفت خدابیامرز🤣ولی خودش گفت وقتی نیستم بیشتر ق ...

ینی میخواد نگرانش بشی و بهش بعدش بیشتر توجه کنی؟این پسرا چرا همشون دو قطبین خدایی😆😆

اگه برگردع خدابیامرز 🤣عصبی شدم از این کارش میگم اگه ارومم بهش بگم پررو میشه دوباره همینکارو میکنه

ن خب دلیلشو اول بپرس دیدی منطقی نبود کات کن بگو من مسخره کسی نیستم ک هر وقت دوست داشت باشه هر وقت دوست نداشت نباشه 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،
ینی میخواد نگرانش بشی و بهش بعدش بیشتر توجه کنی؟این پسرا چرا همشون دو قطبین خدایی😆😆

اصلا ی جوریه.سوال ازش میپرسم میگم خب جواب بده میگه نه تو تلفن جواب میدم.میگه دخترا بهم توجه میکنن میگم خب محل نده میگه حسودیت شد🤩🤣🤣🤣

اصلا ی جوریه.سوال ازش میپرسم میگم خب جواب بده میگه نه تو تلفن جواب میدم.میگه دخترا بهم توجه میکنن می ...

ببخشید ولی حس میکنم پروش کردی هوا برش داشته اعتماد به نفسش رفته بالا توام یجور رفتار کن که انگار همه دنبال منن بادش بخوابه ..ولی کلا سعی کن تو رابطه یه چارچوبی بزاری همیشه ک طرف هرموقه دلش خواست نره هرموقه دلش خواست بیاد و اینم بدونه ک وقتی اومد تو هنوز قبولش میکنی و به پاش نشستی .بزا اونم بترسه از اشتباه کردن و اینک نکنه از دستت بده قدر خودتو بدون همیشه اینو یادت نره