2777
2789
عنوان

کودک بد دارو

292 بازدید | 18 پست

سلام مامانای عزیز

ی دختر دارم سه سالش خیلیییییییییییییی بد دارو هست اصلا نمیخورههههه الان مریض شده قبلا داروش رو داخل غذاش میرختم میخورد متوجه نمیشد الان دیگه متوجه میشه نمیخوره و التماس میکنه مامان بهم دارو نده،چیکار کنم؟ب زور هم بخام بدمش یا توفش میکنه یا نمیخوره ک میریزش بیرون،میترسه یه جورایی،،داخل نت خوندم گفته بود یا بینیشو بگیر یا قبل خوردن دارو یخ بخوره،کسی امتحان کرده؟ چیکار کنم من

منم همین مشکل رو دارم.نمیدم بهش مگر اینکه داخل آب بریزم طعم نداشته باشه مثل پودرا

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

منم بینی گرفتنُ شنیدم خطریه ولی 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم همینه اون ویتامین هاشم نمیخوره فقط اگه خیلی شدید مریض باشه دونفری با باباش میگیریمش با سرنگ ...

واییییی اررهههه من قبلا میرختم تو غذاش میخورد الان این سری دیگه تو غذا هم نمیخوره میگه دارو داخلش ریختی

منم پسرم اینطوریه هروقت بخوام بهش دارو بدم یه لیوان آب میذارم کنارم با هزار جور زبون ریختن براش راضی میکنم زودددد بخوره بعد از روش اب بخوره..چون ازبسسسسس ذائقه اش بده مخصوصا برا دارو خوردن، که مثلا بهش شربت بدم اگه آب نخوره بالا میاره

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
😒 ادم خیلی اذیت میشه هم بچه هم مادر

آره خیلی زیاد من چون دخترم دارو نمیخوره کلی اذیت میشیم تب هاش هم قطع نمیشه حاضرم خودم بارها مریض بشم اون اصلا نشه😃 من با شوهرم دوتایی نگه میداریم بزور میدیم با کلی گریه و بالا میاره بیشتروقتا باز دوباره...🙃🙃 ۴ سالشه دختر منم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
باید شربتو ک با سرنگ بهش دادی زودددد لیوان آبو بدی دستش سربکشه

اخه نمیزاره ب اون مرحله برسه،ی طرری سرشو میزارم ری دستم ک بالا باشه سرش بهش بدم ته دهانش هم میریزم ولی فایده نداره

آره خیلی زیاد من چون دخترم دارو نمیخوره کلی اذیت میشیم تب هاش هم قطع نمیشه حاضرم خودم بارها مریض بشم ...

اره شوهر منم همیطور،چون دخترم بیشتر طرفه اونه تا من میره پیشش میگه مامان بهم دارو داد با ناااااز😂😂 اونم نازش میکشه داروشو تو غذاش میریزه بهش میده میخوره،ولی اگ من بریزم نمیخوره