2777
2789

این کارت مربوط به زمان گذشته ی نیت شماست

بانوی جوان - استعداد
- یک دوست مددکار
- یار و یاور
- توان مالی

توضیح :
این کارت برای تلاش های تجاری و مادی و اموراتی که با طبیعت سروکار دارد پیغام موفقیت می دهد. شما طی سفر یا گذران زندگی خود یک دوره ممتد و بی روحی را گذرانده اید و هم اکنون به موقعیت و محیط پرثمرتری رسیده اید. حالا زمانی است که می توانید به نیازهای جسمانی خود، سلامتی، ورزش و رژیم غذایی خود و اطرافیانتان بیشتر توجه کنید. اگر از کاری که هم اکنون انجام می دهید لذت نمی برید، در جستجوی کاری باشید که به شما حس تمامیت و رضایت درونی بدهد.
اگر نسبت به انجام تعهدات خود بی میل هستید و کارها را نیمه کاره رها می کنید یا در خرج کردن اسراف می ورزید و از اوقات خود بخوبی بهره نمی برید، بهتر است در وضعیت خود توازن لازم را برقرار نموده و از انرژی مثبت این شخصیت در جهت ثبات قدم و وظیفه شناسی الگوبرداری کنید

این کارت مربوط به زمان حال نیت شماست

مسافر - مرد جوان
- مردی فعال و بی پروا مغرور و پر حرارت
- تغییر مکان
- جابجایی

توضیح :
با شهامت پیش بروید و کهنگی و فرسودگی را پشت سر بگذارید. حال زمانی است که حتی وضعیت های دشوار نیز برایتان در جهت سازنده پیش می روند. دلاور چوبدست مسافرت، بهبود کارها و تغییرات سازنده را نوید می دهد.
دلاور چوبدست ضمنا می تواند ورود شخصی پرشور و ماجراجو به زندگی شما باشد. هدیه ای را که عالم هستی به شما ارزانی می دارد دریافت کنید 

این کارت مربوط به زمان آینده ی نیت شماست

پنهان کاری
- از یک وضعیت مشکوک بر حذر باشید
- نادرستی و پنهانکاری در کار یا اطراف
- جاسوسی کردن وضع دیگران
- زنگی کردن در کاری که هیچ نتیجه ای برای شما نخواهد داشت

توضیح :
در حالت اول این کارت به مفهوم آن است که شما از چیزی فرار می کنید. شاید از یک تعهد، مسئولیت، کار زیاد، دردسر و... در مواقعی می بایست با آنچه که لازم است روبرو شد. آیا چه کسی نقش یک گرگ را بازی می کند؟ شما یا دیگری؟
به هر حال انتخاب این کارت بروز مشکلاتی را پیش بینی می کند که می بایست با اقداماتی پیشدستی نمود. در صورتی که با وضعیت بحرانی یا دشمنان و اشخاص مشکل ساز سروکار دارید و در عین حال خواهان پیروزی و دفاع از حقوق خود هستید، می بایست با مهارت و زیرکی راه حلی بیابید که خارج از انتظار و ترتیب همیشگی باشد. تا وقتی فرصت باقی است آنچه که می توانید انجام دهید و از میدان کنار نکشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم مامانم ی اسم ترکی مامار سال ۸۱ خودم اسما

استرس وناراحتی را از خودت دور کن..تا بیماری شمارا درگیر نکند

یک سند یا قرارداد شغلی را امضاء خواهید کرد که به نفع شما خواهد بود.

میان دو یا چند نفر از نزدیکان که با یکدیگر قهر بوده اند آشتی و مصالحه و سازش دوستانه خواهد شد.شخصی برای شما قدم خیری برخواهد داشت که در زندگی فردی و اجتماعی شما بسیار موثر است و شما به آرامش لازم خواهید رسید و باید قدردان لطف و محبت او باشید.

شما شخصی بسیار حساس هستید و از قلب پاکی برخوردارید.

یک هدیه بزرگ و گران قیمت برای شرکت در یک ضیافت یا مهمانی مجلل خواهید خرید.

یک نفر شدیدا به محبت و مهربانی شما نیازمند است. محبت خود را از او دریغ نکنید.

در یک مسابقه یا امتحان یا کار دادگاهی یادر یک قرعه کشی بزرگ شانس بسیاری همراه شما خواهد بود.

نگرانیت حل میشه ولی کمی زمان بره...هیچ لحظه خداروفراموش نکن

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
برا منم میگیری

حس میکنم نیت آن چنانی نداری فقط برای سرگرمی میخای؟درسته؟

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
بگیر برام

عزیزم این فال که برا دوستمون گرفتم فقط بخاطرنگرانیش بود...وگرنه رایگان نیست ...

حالا برا شمام میگیرم گلم..سال تولدتو با اسم مادرت بگو

باور کن منم خیلی نگران هستم دهات میکنم برات آیت الکرسی میخونم

نگرانیت حل میشه کمی زمان بده ...فال میگه رابطه خودتو با خدا محکمتر کن..تا به ارامش برسی

درمورد مسئله ای که احساس ناامیدی و خستگی روحی دارید نگران و ناامید نباشید زیرا در حال برطرف شدن است.

بزودی از یک عشق خوشحالی فراوان خواهید داشت.

کاری را انجام خواهید داد که با نتیجه روشن و مثبت و عالی همراه است، این کار از دیده ی خودتان سرچشمه می گیرد.

با آشفتگی و اغتشاش های فکری خود را درگیر نسازید، زیرا جسم و روح شما بسیار حساس و شکننده است.

شادی، زندگی، هیجان و احساسات فراوان و باشکوه برای شماست. بهترین کارت شمع برای هر نیت که دارید، صد در صد به تحقق نزدیک خواهد گشت.

از تنش ها و استرس ها بپرهیزید و سعی کنید خشم و غضب خود را کنترل کنید.

اهداف بلندی در زندگی دارید که رسیدن به آنها نیاز به تلاش و کوشش از ناحیه شخص خودتان دارد. (به دیگران متکی نباشید)

از یک شرایط نامساعد و ناهموار رها خواهید شد و به احساس آرامش فوق العاده ای دست خواهید یافت. 

پیغام و خبری شادکننده و مثبت به شما خواهد رسید که شما را به اندازه یک عروسی خوشحال و شادمان می سازد.