2777
2789
عنوان

با چشمای گریون اومدم ازتون گدایی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 31 پست
لاغرو ضعیف و بی اشتهاست . رفلاکس شما چطوریه درد دارین؟؟ بارهنگ و عرق نعنا ک میگن رو امتحان کردین؟

درد دارم کمه. اسید معدم کلا ته گلوم بود. صبحا با سرفه بیدار میشدم. رفلاکس حنجره ای بود. طوری که یه بار کارم به آمبولانس کشید. الان تقریبا بهترم. دکتر رفتم آندوسکوپی کرد دارو داد. بارهنگ و عرق نعنا استفاده نکردم چجوریه. آخه زخم معده هم دارما

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد دارم کمه. اسید معدم کلا ته گلوم بود. صبحا با سرفه بیدار میشدم. رفلاکس حنجره ای بود. طوری که یه ب ...

داروهات چی بودن؟؟؟ در حال درمانی یعنی دارو میخوری هنپز؟؟؟

داروهات چی بودن؟؟؟ در حال درمانی یعنی دارو میخوری هنپز؟؟؟

به من گفت تا روز قیامت باید دارو بخوری. نمیدونم شوخی کرد یا جدی ماه دیگه باز باید برم. صبحا ناشتا پنتوپرازول شبا هم بعد شام فاموتیدین. پرهیزات غذایی بهم داده

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
برای منم خوبه به نظرت؟؟؟؟ 

رفلاکس دارید؟ آره حتما امتحانش کن. اگرم یبوست داری ملین بخور یبوست خودت تشدید میکنه رفلکسو

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
رفلاکس دارید؟ آره حتما امتحانش کن. اگرم یبوست داری ملین بخور یبوست خودت تشدید میکنه رفلکسو

رفلاکس شدید. و زخم معده و ورم معده. چقدر بخورم عرق بادرنجبویه رو

این روزی بالای ۲۰ بار میاد بالا واسه پسرم

خیلی بده من درکش میکنم. میگم من یه بار به قدری بود که داشتم خفه میشدم خیلی ببخشید آنقدر سرفه کردم اسید معدم همراه با خون اومد بالا که زنگ زدن آمبولانس

رفلاکس شدید. و زخم معده و ورم معده. چقدر بخورم عرق بادرنجبویه رو

بعد نهار و شام یک سوم استکان بخور انشالله جواب بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بعد نهار و شام یک سوم استکان بخور انشالله جواب بده

دستت درد نکنه. برای منم دعا کنید خوب شم. یه وقتا خیلی حالم بد میشه

دستت درد نکنه. برای منم دعا کنید خوب شم. یه وقتا خیلی حالم بد میشه

انشالله هرکی مشکل رفلاکس داره به زودی رفع بشهرعزیزم