2821
2789
عنوان

خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 30 پست
هیچ انسانی زشت نیست فقط سلیقه ی آدمها با هم فرق داره - بعضی چیزا هم به مُد ربط داره - در گذشته ...

بینیم کوچیکه همه میگن خوشکله همه جام تقریبا خوبه اما دهنو فکم خیلی زشته همه مسخرم میکنن تا میخندم بیست نفر بهم میخنده بهم میگن دندونات شبیه دوندای خره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خدا زشت خلق نمیکنه اعتماد ب نفست و پایین نیار  هر کسی یه عیبی داره گلم

من استارترو ندیدم و منظورم باهاش نیست

ببخشید ولی چرا اتفاقا بعضیا واقعا زشتن بیچاره ها🤦‍♀️ من معتقدم همین وجود زشت و زیبا نوعی بی عدالتیه

بعضیا پوست صاف و براق دماغ کوچیک لب و دندون خوش فرم بعضیا هم انگار موقع درست کردنشون خدا چندبار با صورت کشیدتشون رو آسفالت بعد فرستاده زمین😐

من خودمم واقعا راضی نیستم 

❤️🔥☀️زنده باد ایران☀️❤️🔥

من استارترو ندیدم و منظورم باهاش نیست ببخشید ولی چرا اتفاقا بعضیا واقعا زشتن بیچاره ها🤦‍♀️ من معتق ...

عزیزم این اصلا ربطی نداره 

اینا واقعا ب نظرم بی اهمیته خیلیا هم هستن ب دوستشون میرسن 

و خیلی ها هم ب لطف عمل و آرایش ملکه میشن

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
بینیم کوچیکه همه میگن خوشکله همه جام تقریبا خوبه اما دهنو فکم خیلی زشته همه مسخرم میکنن تا میخندم بی ...

چقدر بی شخصیت😐 بزن تو دهنشون

بعدشم اجازه نظر دادن راجبه ظاهرتو به کسی نده

امیدوارم که خودت میری سره کار و حسابی به خودت میرسی

❤️🔥☀️زنده باد ایران☀️❤️🔥

عزیزم این اصلا ربطی نداره  اینا واقعا ب نظرم بی اهمیته خیلیا هم هستن ب دوستشون میرسن  و ...

خب اره منم همینو میگم و مطمعنم استارتر زیادی حساس شده راجبه ظاهرش و من هم وقتی کسی رو میبینم واسم فرم لبش مهم نیست خندیدنش به دلم بشینه میگم خوشگله

❤️🔥☀️زنده باد ایران☀️❤️🔥

خب اره منم همینو میگم و مطمعنم استارتر زیادی حساس شده راجبه ظاهرش و من هم وقتی کسی رو میبینم واسم فر ...

اره عزیزم در واقع همینطوره استارتر هم اعتماد و ببره بالا کافیه

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
بینیم کوچیکه همه میگن خوشکله همه جام تقریبا خوبه اما دهنو فکم خیلی زشته همه مسخرم میکنن تا میخندم بی ...

این جه حرفیه منم فکم مشکل داره فک بالام جلوعه فک مایینم عقبه خواستم عمل کنم گعت 50 میلیون ارتوسرجری البته که من باردار بودم و الانم شیر میدم و پولشم فعلا باید یکم رعایت کنم وضع کاسبی زیاد خوب نیست تا امید خدا عمل کنم البته هیچ کس حق نداره منو مورد تمسخر قرار بود 

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊