2777
2789
عنوان

شوهرم منو آورد خودش رفت 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 158 پست

التماس دعا 🙂😔 آرزومه یه بار از نزدیک ببینمش 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

اخی دلم گرفت برامنم خیلی دعاکن التماس دعا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروبه همون امام رضا قسم میدم برابچم دعا کن دوروره همش بالا میاره چیزی توشکمش نمیمونه یاامارضاخودت ب ...

الهی دخترت شفا میگیره باورت میشه من یکسالم بود سریه جریانی قلبم وایساده بود امام رضا منو برگردوند قربونش برم مهربونه 😭😭 انشاالله دختر توروهم شفا میده خیلی واسش دعا میکنم 

یا امام رضا  عزیزم اونجای برای همه مستاجرا دعا کن تا خدا زودتر صاحبخونمون کنه اسمم نگینه ممنو ...

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
اخی دلم گرفت برامنم خیلی دعاکن التماس دعا

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

اخی بمیرم دلم تنگ شده هرسال میرفتم الان ۳ساله نرفتم 😔😔😔

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اخی بمیرم دلم تنگ شده هرسال میرفتم الان ۳ساله نرفتم 😔😔😔

😢😢😢😢😢😢😢

اسی شرمنده من فکرم مشغوله برای التهاب تیرویید گفتی لیمورو باپوستش بخورم؟

اره عزیزم تو مخلوط کن بریزی پودر میشه دیگه اصلا بعد از صافی رد کن تا پوره هاش بمونه 💝

اسی شرمنده من فکرم مشغوله برای التهاب تیرویید گفتی لیمورو باپوستش بخورم؟

لیموترش تازه باشه ها