2777
2789
خدا نکنه... مهیااا بیا بغلم کن  که دارم هق هق گزیه میکنم... مهیا بد جایی دلم گیر کرده

چی شده باز یاد اون بی همه چیز افتادی؟😟

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نصف شب ساعت ۲ یه شماره از خارج بهم زنگ زد ذهنم درگیر شد یعنی چی میخواست؟دیگه خوابم نبرد

اینا شارژتو خالی میکنن، فتا گفته ج ندین اصلا 

کاربری دست ۲ نفر🌟

هتو مره خواب نایه

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام
بله

وایی دارم گریه میکنم کامنتت رو دیدم یهو  به دلم افتاد که داری میری مشهد... نخواستم بپرسم گفتم شاید فک‌کنی فصولی میکنم... ولی دلم نذاشت... حرف دلمو به امام رضا برسون😔به امام رصا بگو زهرا میگه کمکم کن کم اوردم

وایی دارم گریه میکنم کامنتت رو دیدم یهو  به دلم افتاد که داری میری مشهد... نخواستم بپرسم گفتم ش ...

عزیزم ان شالله قسمت شما خودمم باورم نمیشه سه ساله نرفتم مشهد انقدر ذوق دارم خوابم نبرد 

چشم حتما براتون دعا میکنم 

چی شده باز یاد اون بی همه چیز افتادی؟😟

مهیا دوباره برگشتم بهش هی غرورم رو بحاطرش میشکتم.. کل پستاشو لایک کردم با دوتا کاربریم بهش درخواس دادم تگش کردم ولی انگار وجود ندارم انگار نمیبینمتم... درخواستهامو جواب نمیده... 🚶🏻‍♂️مهیااا