2777
2789
عنوان

بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 23 پست
خوشگله بپوش و ازدواجت هم تبریک میگم ان شالله خوشبخت بشی

مرسی عزیزدلم🙏😍

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر ریلکس😐😐😐😐

ریلکسم من الان اخه😂🤕یه صبح روز عقدم وقت داریم بریم خرید برا شبش بخاطر کار برادراش😑

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

اره لایت خوشگلتر میشه حالا من فرداشم عقدمه تو عقدمم نمیدونم چی بپوشم🤕😂

وای دلم خواست، منم بله برون و عقدم بشه....  مجردم. عزیزم میشه اگر اگر یادت موند اون لحظه که خطبه عقد رو میخونن برا ازدواجِ منم دعا کن اسمم مژگان. ممنون میشم، مبارک باشه خوشبخت بشید الهی،

وای دلم خواست، منم بله برون و عقدم بشه....  مجردم. عزیزم میشه اگر اگر یادت موند اون لحظه که خطب ...

انشالله که شماهم زودی ازدواج کنی خواهر🥰حتمن عزیزم دعا میکنم برات ممنون از دعای قشنگت❤⚘

من فک کردم ریلکسی😂 وقتت کمه اینجوری  منم استرس گرفتم برات😂😣

ن بابا حالا امتحانامم از شنبه شروع میشه😭😂کلا نمیدونم استرس کدومو تحمل کنم🤕

ن بابا حالا امتحانامم از شنبه شروع میشه😭😂کلا نمیدونم استرس کدومو تحمل کنم🤕

پس دیگه باید بگم "یا ابولفضل" 😂😂😂

ان شالله هم آزمون هارو خوب پاس کنی هم ازدواج موفقی داشته باشی⚘❤

پس دیگه باید بگم "یا ابولفضل" 😂😂😂 ان شالله هم آزمون هارو خوب پاس کنی هم ازدواج موفقی داشته باشی⚘ ...

😂😂😂

مرسی عزیزم شماهم اگر مجردی ازدواج خوبی داشته باشی اگرم متاهلی همیشه خوشبخت بمونی❤