2777
2789
عنوان

دخترا

95 بازدید | 16 پست

دخترا امشب میخواستم برم هندسه جزوه ای ک معلمم فرستاده بود پرینت بگیرم

مامانم برگشته بهم میگ معلوم نیس ب بهانه پرینت میخوای با کی بری   

بهش گفتم خب باهام بیا ک مطمعن شی گف ن من نمیام ک مزاحم شم

اخرشم با داداش کوچیکم رفتم برگشته میگ اینک نمیفمه از قصد بردیش

واااا😂😂😂😂

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن بابا کلن از پسراعم خوشم نمیاد طرفشون نمیرم اصن نمیدونم چش شده چن روزه گیر داده همش

اگه نظره منه شاید کسی بهش یه حرفی زده

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
قبلا اتفاقی نیوفتاده بوده؟ ک مثلا بخواد بد بین بشه  اگ نه که بیخیال احتمالا عصبی بوده دیگه گیر ...

اتفاقی نیوفتاده ک بخواد بدبین شه اخه من اصن طرف پسرا نمیرم ب حدی ک رفیقام بهم میگن خیلی مثبتی ت دیگ بعضی وقتا حتی با چادر میرم بیرون اونم ب انتخاب خودم

اگه نظره منه شاید کسی بهش یه حرفی زده

اخه کی میتونه باشه

تنها چیزی ک یادم میاد ی بار با رفیقم ک از کرج اومده بود تهران رفتم بیرون یهو ۶.   ۷ساعت نبودم بعد خالم ب مامانم گفته بود ممکنه با پسر بوده باشه

فقط اون یادم میاد ک قضیه مال چند ماه پیشه دیگه نمیدونم

ای بابا.. پس بذار رو حساب بی اعصابی منم کلا اجازه ندارم این موقع بزم بیرون

ساعت۷بود ک رفتم اخه هنوز ت دلم مونده تاحالا انقد ناراحت نبودم شاید من الکی حساسم

اخه کی میتونه باشه تنها چیزی ک یادم میاد ی بار با رفیقم ک از کرج اومده بود تهران رفتم بیرون یهو ۶. ...

خلاصه باید یه ترفندی بکار ببری دیگه از این فکرا دربارت نکنه البته ببخش که شک انداختم بجونت شایدم چشمش ترسیده باشه یه اخباری شنیده باشه برای دخترش هم نگران شده باشه

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
خلاصه باید یه ترفندی بکار ببری دیگه از این فکرا دربارت نکنه البته ببخش که شک انداختم بجونت شایدم چشم ...

حقیقتا ادمی نیستم ک حرفای کسی ت زندگیم تاثیر بزاره حالام ک اینو گفته شاید دو س ساعتی براش ناراحت بعدش ب پشمم نی میگم بزا هرفکری میخواد بکنه من اینجوری راحتم

حقیقتا ادمی نیستم ک حرفای کسی ت زندگیم تاثیر بزاره حالام ک اینو گفته شاید دو س ساعتی براش ناراحت بعد ...

درود خدا بر تو باد بهتر از اینه که جوون دق بشی از غصه