2789
عنوان

روح بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 87 پست
بله میدونم ولی دوستام میگن که خیلی عجیبی دختری ندیده بودن اینجوری باشه😞💔

به دوستات بگو من همینم شمام با همین وضعیتم با من دوست شدین و دوستی منو قبول کردین 

از اول همین بودم نیازی به تغییر نمیبینم چون راحتم

همه قضاوت میشن عزیزم اگه خودتو بازیچه حرف و قضاوتای مردم کنی که مردم باید به جای شما زندگی کنن😑 ر ...

خیلی ممنونم باشه ولی دیگه از قضاوت شدن خسته شدم خانوادمم هی قضاوتم میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به دوستات بگو من همینم شمام با همین وضعیتم با من دوست شدین و دوستی منو قبول کردین  از اول همین ...

بله درسته ولی انقد تغییر رو یا وجودو نمیپذرن که ولشون کردمو ترجیح دادم تنها باشم

و اینکه من توی هیچ چیز خوب نیستم این همه سال کلاس موسیقی رفتم ولی هیچکس دوست نداره صدای ساز زدنمو بش ...

کاش من پیشت بودم من عاشق موسیقیم 

دوست منم گیتار میزنه و من خیلی گوش میدم و تشویقش میکنم که بیشتر پیشرفت کنه

برای دل خودت بزن عزیزم مگه همه از اول خوندن نوشتن بلد بودن؟

معلومه که نه با تلاش و تکرار بهتر میشی

حداقلش فک کن اینی که بلدی بزنی هستن کسایی که اصلا بلد نیستن چطور سازو دستشون نگه دارن چه برسه بنوازن

کاش من پیشت بودم من عاشق موسیقیم  دوست منم گیتار میزنه و من خیلی گوش میدم و تشویقش میکنم که بی ...

خیلی ممنون کاش میتونستم

من الان 8 ساله که دارم ویولن میزنم ولی کسی هم که موسیقی بلد نیست میگه تو خیلی بد میزنی یا نمیخواد میگه سطح کارتو باید عوض کنی چون من کلاسیک میزنم و ایرانیا دوست ندارن اینجوری میشه ولی باز هم اهنگای دیگه تمرین میکنم انقد روحم که اصن گوش نمیدن باز هم قشنگ بزنم خیلی وقت پیشا تو مدرسمون موقعی که تازگیا یاد گرفته بودم وقتی زدم جلوی 400 نفر فقط 12 نفر کمتر دست زدن😪💔

اکثر خانواده ها اینطورین خودت چی به فکر تغییر تو تیپت هستی کلا؟ شده خوشت بیاد از چیزی که کلا نمیپو ...

من خودم معمولا چیزی که دوست دارم میپوشم ولی چون دیر به دیر لباس میخرم و یکنواخته خسته میشم

خیلی ممنون کاش میتونستم من الان 8 ساله که دارم ویولن میزنم ولی کسی هم که موسیقی بلد نیست میگه تو خی ...

میتونی یکم ویالون بزنی برامون تو سایت آپلودش کنی؟😍

من عاشق ویالونم خوش به حالت که بلدییی😍😍😍

من خودم معمولا چیزی که دوست دارم میپوشم ولی چون دیر به دیر لباس میخرم و یکنواخته خسته میشم

عزیزم خب میتونی تو لباسات تغییر ایجاد کنی

همه که زود زود خرید نمیکنن

خودتو تحویل بگیر بیشتر

واقعا مشخصه اعتماد به نفس نداری

میتونی یکم ویالون بزنی برامون تو سایت آپلودش کنی؟😍 من عاشق ویالونم خوش به حالت که بلدییی😍😍😍

خیلی ممنونم ولی انقد اعتماد به نفسم کم هست که به زور یه ویدیو میگیرم😞اگر بتونم حتما