2789
عنوان

روح بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 87 پست
انقدر نرفتم که الان به نبودنم عادت کردن

هعییی من خیلی وقته که دیگه نمیتونم خودمو تو اجتماع حس کنم از اجتماع هم ترسیده شدم تقریبا نزدیکه که مبتلا به اصطراب اجتماعی بشم

چرا اینقدر عدم اعتماد به نفس داری عزیزم؟ اصلا این دلیلش نیست، اصولا بقیه با آدمای گوشه گیر یا آدمای ...

بله درسته خودمون ارتباط نمی گیریم 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اینقدر عدم اعتماد به نفس داری عزیزم؟ اصلا این دلیلش نیست، اصولا بقیه با آدمای گوشه گیر یا آدمای ...

بله میدونم ولی من گاهیی اوقات هم خیلی حرف میزنم بعضی موقع ها پیش میاد یهویی دوست دارم برم تو جمع گلی بازم در نظر گرفته نمیشم هیچکس گوش نمیده

هعییی من خیلی وقته که دیگه نمیتونم خودمو تو اجتماع حس کنم از اجتماع هم ترسیده شدم تقریبا نزدیکه که م ...

می دونی من گاهی که همه بودن اصلا حوصله بودن و نداشتم! برام سخته انتخاب نشدن ، قضاوت شدن و ...

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
چون سیاست نداریم.حتی تو جمع های دوستانه هم ما همیشه نفر اخریم.چرا؟نمیدونم باز

همیشه همینطوره بخاطر همینه که من یدونه دوست صمیمی هم ندارم بعضیا میگن چون تو نمیتونی درست ارتباط اجتماعی برقرار کنی علتشه ولی دیگه همینم نمیگن کلا هیچ نادیده ام

همیشه همینطوره بخاطر همینه که من یدونه دوست صمیمی هم ندارم بعضیا میگن چون تو نمیتونی درست ارتباط اجت ...

چقدر شبیه منی

می دونی من گاهی که همه بودن اصلا حوصله بودن و نداشتم! برام سخته انتخاب نشدن ، قضاوت شدن و ...

خیلی بده من هم همینطور شدم وقتی میرم بیرون نگرانم که دیگران در موردم زود قضاوت کنن همیشه تو مدرسه که بودم زود قضاوت میشدم هر محیط اجتماعی بود همین بود

پیش همسن و سالای خودت چطور؟

همسن و سالای خودم قبلا میتونستم باهاشون حرف میزنم دیگه یک مدته که از ترس ضایع شدن تو جمع همسن و سالام هیچی نمیگم چون تو فامیل همه هم سن نیستن علایق و سلیقه شون دور تره

دقیقا از زمان کرونا به این درد تنهایی مبتلا شدم و بعده ها با حتی سرکار رفتن تلاش کردم حل شه، ولی این ...

من هم همینطور دقیقا از زمان کرونا بود که من درونگرا شدم و غیر اجتماعی