2777
2789

فروشگاه ما تازه تاسیس هست

کیفیت خوب کار مهمترین اصل ماست، در عین حال قیمت ها نسبت به جاهای دیگه کمتر هست که توی هایلایت مقایسه قیمت مشخصه،

برای اطمینان بیشتر هم میتونن هایلایت رضایت مشتری رو ببینن

در مورد ارسال:

اگر به نوشهر دسترسی دارن میتونن حضوری بسته تحویل بگیرن، اگر نه هزینه ارسال مثل هر جای دیگه ۱۵ تومنه

هم کارای وارداتی داریم هم تولید داخل

مهم ترین نکته:

عزیزان میتونن کارهایی که مد نظرشونه رو رزرو کنن ، ما براشون نگه میداریم تا اگر سفارش جدیدی داشتن بتونن ثبت کنن و همه رو یکجا بفرستیم تا فقط یک بار هزینه پست داشته باشه

درضمن خرید بالای ۲۰۰ تومن ارسال رایگان داره
ادرسش :

حمایت یادتون نره    

ادرس پیجم joota_socks

عزیزم..جین 12تایی چقد هزینشه؟

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادرس پیجم joota_socks

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜
داخل اینستاگرام هر جینی که خوشتون اومد دایرکت کنید بهت میگم عزیزم

عزیزم میشه همین که عکسو فرستادم بهم بگین؟؟

پک دهتاییش میشه 200 تومن ولی باید ببینم تو انبار پکش موجود هست عزیزم یا نه

مرسی عزیزم انشالله ی خرید خوب ازت میکنیم فردا پیجتونو به مامانم وخالم نشون میدم...واسه عید انشالله خرید بکنن برای عیدی دادن..راستی عزیزم پرداخت درب منزلم دارید؟

انشالله عزیزم , کدوم شهر هستین؟

زنجان..البته توی یکی از شهرستان ها

زنجان..البته توی یکی از شهرستان ها

اگه نوشهر یا چالوس بودین براتون رایگان میاوردیم ولی خوب چون دسترسی نداریم هزینه پستی بالا میره وقتی مرسوله پرداخت درب منزل باشه هزینه پستیش بالا میره برای شما نمیصرفه گلم

اگه نوشهر یا چالوس بودین براتون رایگان میاوردیم ولی خوب چون دسترسی نداریم هزینه پستی بالا میره وقتی ...

آهان پس اینجوریه..مرسی ازت گلم