2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲🥲🥲🥺🥺🥺😅😅😂😂😬😬😬 اصلا چرا رفت؟

میدونید من و اون تو اینستا اشنا شدیم با هم حرف میزدیم ولی یدفعه عوض شد من خیلی بهش جذب شدم ولی بعد اینکه عوض شد تصمیم گرفتم دیگع به سمتش نرم بش پیام ندم چون فهمیدم یه ادم عوضیه ولی خودش پیام داد بعد یه ماه دوباره شروع شد با هم حرف میزدیم همینکه بش گفتم دوسش دارم گفت یه دختره دیگه رو دوس دارم فک کنم دختره دوسش نداشته قبلا ولی یه ماهی میشه دختره برگشته و اینگونه بود که من کنار گذاشته شدم😔😔

شیردختر کورد  
شما تیر ماهید

عزیزم میشه بگی من اگه غذای کمکی به دخترم رو شروع کنم چیزی نمیشه میترسم آخه . شوهرم میگه زوده 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
میدونید من و اون تو اینستا اشنا شدیم با هم حرف میزدیم ولی یدفعه عوض شد من خیلی بهش جذب شدم ولی بعد ا ...

یعنی خاک تو سرتتتتتتت اگه بیاد و قبولش کنی البته ببخشیداااا

خیلیییییییییییییی سختهههه ولیی🥺🥺🥺💔💔💔🥀🥀🥀🥀

.....

عزیزم میشه بگی من اگه غذای کمکی به دخترم رو شروع کنم چیزی نمیشه میترسم آخه . شوهرم میگه زوده 

اینو الان حدس بزنم یا سوال معمولیه؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ی دختر شاد وشوخی

میشع جوابمو بدی  

به نظرت به این پسره میرسم؟

پسر رفیق خانوادگیمونه

حس میکنم اونم منو دوست داره سر رفتاراش  

از لحاظ فرهنگی و عقاید و شرایط خانوادگی تفاوتی نداریم

امیدی داشته باشم؟  

خدا وکیل هر چی حس کردی بگو

ممنون

بستگی ب سنش داره من خودم نزدیک هفت ماهگیش یکم فرنی بادوم بش میدادم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اینو الان حدس بزنم یا سوال معمولیه؟؟

حدس بزن خخخ.

بعد من بچه دومم کی باردار میشم؟؟

شوهرم کی می‌ره سرکار؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
کی ازدواج میکنم؟ با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه؟ خصوصیاتش چیه

من آینده رو نمی دونم نهایتا چیزایی ک خودت میدونی حدس می‌زنند.. مثلاشما آذر ماهی 

بستگی ب سنش داره من خودم نزدیک هفت ماهگیش یکم فرنی بادوم بش میدادم

آخه رفلاکس داره باید زودتر شروع کنه .چهار ماه و ۱۵روزشه