2777
2789
عنوان

چی بخوریم‌ جنین خوب وزن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 73 پست
خانما وزن جنین تو ۳۵هفته باید چقدر باشه؟ دو کیلو نیم خوبه؟ ایا تا ۳۸ هفته به سه کیلو میرسه؟ آخه م ...

ماشالا عاليه عزيزم من اول ٣٤هفته زايمان كردم بچم ٢كيلو ٢٥٠بود

نسبت به ٣٤هفته عالي بود مال من

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی خودتو بکشی هم نخواد بشه نمیشه من گفتن ۲۶۰۰ گرمه بچه هفته ۳۶ تازه رفتم سمت رنگی ببینم خون رسانی جفت مشکل نداره که جنین وزنش کمه گفتن نه مشکل نداره شکر خدا ولی خودمو بستم به بستنی دلستر خوردن ولی هفته ۳۹ بچم با همون ۲۶۰۰ گرم دنیا اومد اون همه استرس خوردن همش بی فایده بوده 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بیشترم میشه فقط نشاسته حذف کن خانوما شنیدم دلستر هم عالیه براجلوگیری وکم شدن زردی در ۲ماه آخر

یه عالمه دلستر خوردم برای افزایش وزن جنین نه وزنش زیاد شد هم زردی داشت اونم زردی بالا بستری شد😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خداکنه سه کیلو بشه دکتر بهم میگفت اگر ضعیف باشه زنده نمیمونه بچه ام😔

نگران نباش خدای بزرگی داریم ایشالله که با سلامتی کامل دنیا میاد نگراتی و استرس باعث کم وزن شدن میشه

2790
2778
2791
2779
2792