آره میگن خیلی عجله داشته حالا یکم خوشی کن مسافرت برین دوتایی برای بچه وقت هست من خودم 5 سال بعد از عروسیم بچه دار شدم اول عشق و حالمونو کردیم بعدش که قشنگ کمبودش تو زندگیمون خودشو نشون داد بچه دار شدیم
پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظر من که یه سال بعد عروسی بهتره چون آدم قلق همو پیدا میکنه ما یه سال بعد عروسیمون اقدام کردیم که بعد 18 ماه باردار شد الان تقریبا دوسال نیم میگذره از ازدواجم که باردارم یجورایی بهترم شد بنطرم چون بیشتر با روحیات هم آشنا شدیم
بهتره یه کم زیر یه سقف با هم بیشتر آشنا بشید. اخلاق های همدیگه دستتون بیاد من بعد یک سال چند ماه حامله شدم ولی به نظرم زود بود. چون شوهرم هنوز آمادگیشو نداشت. برای همین اصلا بارداری خوبی نداشتم. ولی الان خییییلی شخصیتش عوض شده. اون به اخلاق من و من به اون عادت کردیم. الان اون اختلاف های اول زندگی بینمون به وجود نمیاد.
البته شرایط زندگی ها فرق میکنه ولی در کل یه کم زمان بدین.
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.