2777
2789
عنوان

عکس سرویس

| مشاهده متن کامل بحث + 21257 بازدید | 424 پست
نمیدونم  شاید مجبور شم طلاهامو واسه خونه ای که میخوام بفروشم  چی بگم  دودلم ☹️

من همه طلاهامو فروختم بجز انگشتر عقدم حتی گوشواره براخونه خریدن الان بعد یکسال گوشواره و یه انگشتر دیگه خریدم شوهرمم گفته ازاین پول میدم تندتند طلاهاتو بخر 

طلابازم جاش میاد اما خونه گرونه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم  شاید مجبور شم طلاهامو واسه خونه ای که میخوام بفروشم  چی بگم  دودلم ☹️

دو دل نباش من که جات بودم صد در صد که چه عرض کنم هزار درصد اینکارو میکردم.

بده مگه از این به بعد غصه خونه رو نمیخوری اندازه قوطی کبریت باشه ولی خونه خود آدم باشه.

میتونی پیشنهاد اینو بدی که خونتون سه دنگ ش به اسمت زده شه.

برای عروسی جدا میگیرم این برای عقد هست. البته نامزدم گفت دوسش نداشتی نزدیک عقدمون عوضش میکنیم  ...

خب پس 

ولی من جات باشم دستبند این سرویس هارو نمیگیرم جاش دستبند النگویی میگیرم که خیلی شیکه البته این نظره منه

خب پس  ولی من جات باشم دستبند این سرویس هارو نمیگیرم جاش دستبند النگویی میگیرم که خیلی شیکه ال ...

اره عزیزم منم اگ خاستم باز بگیرم نیم ست میگیرم... ست کامل نمیگیرم دیگه شاید اینو هم عوض کردم موقع عقد

دو دل نباش من که جات بودم صد در صد که چه عرض کنم هزار درصد اینکارو میکردم. بده مگه از این به بعد غص ...

زیاد نیس طلام 

خیلی باشه ۱۵۰ تومن اما شیک و اجرت بالاست 

خونه رو صلح عمری میکنه شایدم بنامم بزنه اما مهم نیس واسم 

فقط دلم نمیاد طلا بفروشم تو مجلس سر و دستم خالی باشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
منم ۱۱ سال پیش سرویس سنگین گرفتم الان اگه بود ۲۵۰ میلیون پولش بود با توجه به گرم اش .ولی برای خونه ف ...

خب الان اون ۲۵۰ ک میگی سرویس ات میشد مطمئنا اون قسمت از خونه یک میلیارد بیشتر میشه. چون رشد خونه خیلی بیشتر بوده

اره عزیزم منم اگ خاستم باز بگیرم نیم ست میگیرم... ست کامل نمیگیرم دیگه شاید اینو هم عوض کردم موقع عق ...

انشالله 

خوشبخت بشی عزیزم❤