2777
2789
عنوان

عکس سرویس

| مشاهده متن کامل بحث + 21264 بازدید | 424 پست
این زنجیر ماری جدیدا بنظرتو قشنگه؟؟؟ یا اینا که وصلن بهم دو تایین یا دستبند و انگشتر کارتی  ...

من میخ کارتیه رو گرفتم، خیلی قشنگه تو دست

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار گلم

اسی

الان چون طلا خیلییی گرونه

اصلا طلا خوشگل پیدا نمیشه تنوع کم شده

اینی که خریدی خوشگله عوض نکن

بجاش برا عروسیت ی نمیست خوشگل بخر

دوتا سرویس هیجا استفاده نداره 

ولی نیمست استفاده داره

شبیه انگشتر افتاده ن عزیزم قشنگه ک اما باید ببینی تو دست چطوره

این تو دستشه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اسی الان چون طلا خیلییی گرونه اصلا طلا خوشگل پیدا نمیشه تنوع کم شده اینی که خریدی خوشگله عوض نکن ...

اره گلم دیگه نمیخام سرویس بردارم 

عزیزم تو شهر ما خیلی طلاهای خوشگلی داره خیلی کلا طلاهای اینجا خیلی ظرافت دارن و زیبایی اما نامزدم اصرار کرد ک از ی مغازه خارج از شهرمون بگیریم چون پول نقد کم داشت و میخاست مقداری رو بعدا بده

خوشگله که  من حاضرم یقور بخره ولی بخره ولی اینا گرونن حیفع  خوشگلم که هست

بهم حس پیرزنی دست داد وقتی کادو واسم اینو گرفته بود   

من خودم ظریفتر دوست دارم

خالم ازش داره چیز تک میخام این انگشتر جدید ایکس هست  انگشترشو خریدم  دستبندش نزدیک ۲۵ ...

اون x هم خیلی قشنگه