2777
2789
عنوان

عکس سرویس

| مشاهده متن کامل بحث + 21264 بازدید | 424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشکله که

اینا تو گردن نما دارن

طلا رو عوض نکن نگهش دار واسه سرمایه

به طلاهات اضافه کن چون فروختنو تعویض ضرره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چقد عالی برلیان ک عالیههع😍😍😍

سال ۹۸ سرویس طلای من شد ۲۰ میلیون

سرویسم پر نگین

فقط نگین وسطش برلیان....گهگداری پشیمون میشم که جرا سنگین برنداشتم اونا که راضی بودن پس انداز بود

ولی اونموقع همه جارو گشتم فقط چشمم دنبال این سرویسه بود

مرسی گلم  عزیزم حتی چند ماه دیگه بخام عوض کنم بازه ضرره؟

اره طلا تو دراز مدت سود میکنی مگه تا چندماه دیگه چقدر گرون میشه

طلا فروشام زرنگن اجرتشو کم میکنن به عنوان طلای دیت دو میخرن ازت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سال ۹۸ سرویس طلای من شد ۲۰ میلیون سرویسم پر نگین فقط نگین وسطش برلیان....گهگداری پشیمون میشم که جر ...

میشه بذاری منم ببینم

اره.. پس عوض نمیکنم مرسی گلم از راهنماییت 🌸

سرویست چند شد؟

سال ۹۸ سرویس طلای من شد ۲۰ میلیون سرویسم پر نگین فقط نگین وسطش برلیان....گهگداری پشیمون میشم که جر ...

منم ۹۴ بیست دادم . منم میگج کاش اینقد نگین دار  برنمیداشتم .منم چشمم فقط دنبال اون بود 😂

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟