2777
2789

ای بابا. بابت شرایطتون متاسفم. ولی اگه تنها راه و بلیط

خارج شدنتون از اون جو دانشگاه رفتنه پس سفت و سخت بچسبید بهش.

این ادمای اطرافتون واسه شما نون اب نمیشن. 

اخه مگه میشه یه پسر اینقد بیخیال باشه. ینی چی بیکارن یا بیکار شده. 

این ما بودیم که توی پروژه ها و سخت ترین شرایط اب و هوایی کار کردیم ک ننه بابامون غصه نخورن ی وقت بگن بچمون بیکاره! 

واقعا مایه تاسفن. الان در چه شرایطی هستین؟ تحصیلاتتون در چه حده در حال حاضر؟!

کارشناس همه مسائل
ای بابا. بابت شرایطتون متاسفم. ولی اگه تنها راه و بلیط خارج شدنتون از اون جو دانشگاه رفتنه پس سفت و ...

😔

من ۱۵ سالم امسال انتخاب رشته دارم تمرکز درس ندارم با این همه شلوغیه خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لا اقل تو يكي سعي كن درس بخوني به يه جايي برسي . تو همه ي خانواده ها دردسر هست . ولي به شكل هاي مختل ...

واقعا شرایط سختی دارید و داریم

همه مشکلات دارن میدونم ، ولی من تحملم تموم شده تمرکز ندارم درس بخونم دلم پره میشینم گریه میکنم تا اروم بشم

برای درسخوندن کلی دارم تلاش میکنم ولی فکرم درگیره یاد نمیگیرم 

واقعا شرایط سختی دارید و داریم همه مشکلات دارن میدونم ، ولی من تحملم تموم شده تمرکز ندارم درس بخونم ...

اشتباه ميكني . نبايد اصلا ناراحت باشي . خدا ميخواد بهت نشون بده كه اگر خودت به داد خودت نرسي چقدر بعدا نا اميد ميشي . اگر آسمون به زمين اومد و هر روز هم تو خونه تون دعوا بود فقط به اين فكر كن كه اگر نتونم برم يه رشته ي خوب تحصيل كنم آينده م همينه . بايد تو اين خانواده با بي پولي روزگار بگذرونم . آيا بتونم جهيزيه ي خوب بگيرم . آيا نتونم . آيا برام خواستگار خوب بياد يا نه ؟ شايد خدا داره با اين وضعيت بهت ميفهمونه كه ببين . اگر تلاش نكني و نري دانشگاه بايد همه ش اين محيط رو تحمل كني ها . اما اگر دانشگاه دولتي قبول بشي ميري دانشگاه . ميري خوابگاه . اونجا به تحصيل خودت ادامه ميدي . چند سال هم درس ميخوني . سرگرم ميشي با درس و دانشگاه . بعدش مياي ميري سر كار . مستقل ميشي . ميتوني به خانواده ت هم كمك كني . ولي اگر الآن جا بزني و كم بياري تو هم ميشي يه درد سر جديد براي خودت و خانواده ت . شرايط بديه كه برات پيش اومده . بايد خودتو نجات بدي . باز خوبه كه تو يه راه نجات داري . ميتوني درس بخوني و در آينده زندگي خوبي براي خودت درست كني . از اين فرصتي كه در اختيارته استفاده كن . هر چقدر هم سر و صدا بود اهميت نده .