2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 53 پست
[QUOTE=221420741]ی مقدار فاندامنتال ارز دیجیتال سعی کن یاد  چطور ممکنه یاد بگیرم، نمودارهاش &n ...

ن هیچ شباهتی به بورس نداره تو یوتوب بزن فاندامنتال ارز دیجیتال ی مقدار یاد میگیرید ی کانال هم واستون میفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=221421032]چقدر پول داری شیطون ؟😁[/QUOTE

مقدار زیادی نیست. تورم زیاده، میگم شاید ی پولی دستمان بیاد. نمیدونم از کجا باید شروع کنم تا ارز یاد بگیرم.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸
ن هیچ شباهتی به بورس نداره تو یوتوب بزن فاندامنتال ارز دیجیتال ی مقدار یاد میگیرید ی کانال هم واستون ...

خبلی ممنونم از محبتتون. 🙏🙏

[QUOTE=221421206]من دو ساله ترید دارم یاد میگیرم به جد میگم یکی از سخت ترین کارهای دنیا 

یعنی درواقع نوسانگیریمیکنید. واقعا سود آنچنانی داره؟ من افرادی میشناسم با ارز خونه و یا ماشین خریدن.

[QUOTE=221421206]من دو ساله ترید دارم یاد میگیرم به جد میگم یکی از سخت ترین کارهای دنیا  یعنی ...

اره ممکنه خریده باشن ، ولی اونا هم کار بلد بودن ، وهم مبالغ زیادی گذاشتن وهم یکوچولو هم بنظرم شانس داشتن .

ولی مثلا منی ک میام ۵ تومن میزارم اونجا ک نباید همچین توقعی داشته باشم

[QUOTE=221421206]من دو ساله ترید دارم یاد میگیرم به جد میگم یکی از سخت ترین کارهای دنیا  یعنی ...

یکی دو ساله بازارش به شدت خوب بوده ولی فکر نکن همیشه به این شکله . آره معمولا نوسان میگیرم

اول معامله گری رو می پسندم تو ارز نه سرمایه گذاری.

دیدم تو بورس به صورت سرمایه گذاری بود ضرر کردم. اگه ترید میکردم بهتر بود. 

به خاطر اون نمیخوام اشتباه بورس تکرار بشه. و فقط میخوام خرید کنم چون میترسم ایران هم مثل هند ارز رو ممنوع کنه و پولا بلوکه بشه.

کار خیلی خیلی سختیه

می تونید کمکم کنید.

من فقط ۲ روز پیش ارز رندرخریدم. ۸ تومن گذاشتم. ی شبه شد ۹۰۰ تومن سود داد و فوری فروختم. 

دیگه موندم چیکار کنم. واقعا روزای سختی رو میگذرونم و میخوام ی جوری خودمو از تورم بیرون بکشم. 

زمونه، زمونه ی نون بازو نیست. باید ی فکری کنم.

من میگم دو ساله اومدم سمت ترید ولی هر کار سختیه ی مقدار فکر کن چی میگم

مبدونم چی میگید. خوب باید از ی جایی شروع کرد.

تو ایران همه چیز سخته. من کار میکنم ولی میبینم مردم براحتی پول در میارن از طریق ارز. 

خوب پیشنهاد شما چیه؟