2777
2789
جلسه چندمی؟؟من کلا روشنه بااینکه همیشه ژیلت زدم ولی الان جلسه دوم لیزرم.جلسه چندم عین برف میشه؟؟

سه چهار ساله تمدید نکردم چون یه تار مو هم در نیومده 

ببین مال من خودش خیره تیره نبود ولی ژیلت تاثیر داشت دیگه بعد هفت هشت جلسه عالیه دیگه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلسه چندمی؟؟من کلا روشنه بااینکه همیشه ژیلت زدم ولی الان جلسه دوم لیزرم.جلسه چندم عین برف میشه؟؟

عین برف نمیشه رنگ پوستت هر چیه همونه یه کم تیره تر فک نکنم کسی بور تر من باشه لیزرم کردم سفیده ولی مثه بقیه بدنم نیس بازم

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
روشن کننده یا لیزر مو؟

لیزر

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
عین برف نمیشه رنگ پوستت هر چیه همونه یه کم تیره تر فک نکنم کسی بور تر من باشه لیزرم کردم سفیده ولی م ...

ببین مال من روشن تر شد چون موهای تیره و زیاد و محکم داشتم یعنی موهای سرم پر کلاغی و پر بود و موهای بدنم هم  زیاد و ریشه محکم و تیره 

و بیشتر نتیجه گرفتم چون ریشه هاش تیر و سیاه بود سفید سفید شد مال من 

من لیزر کردم  حیف نمیشه نشون داد ولی عین برف سفید شده😂😂😂🤦🏻‍♀️

عزیزم درسته که زن باردار نمیتونه لیزر کنه؟؟

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار