2777
2789

خانما تشریف بیارید براتون ۷ تا سوره حمد بخونم شما برای حاجاتم نفری یه صلوات بفرستین ثوابشو هدیه میکنم به آقا صاحب الزمان عج که تقدیم مادرشون کنن

ان شاء الله که همگی حاجت روا باشیم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم 🥺🥺🥺

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

عزیزم لطفا واسه اینکه بچه ام سالم و سلامت به دنیا بیاد بخون ..ممنونم اسمم حدیث 

حتما صلوات برای ظهور و سلامتی آقا میفرستم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

واست صلوات فرستادم الهی حاجت روا شی منو خیلی دعا کن😭🥀💔اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها ❤️❤️

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀

تو عنوان اشتباه تایپ شد پنج تا 

۷ تا میخونم 😅

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
2790
2778
2791
2779
2792