2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرضیه 

مهنا 

ایران 

مهدخت 

گیسو 

پریا 

کمند 

کیانا 

بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️                اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید                                             

مشکین(moshkin) ینی کسی که بوی مشک میده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

سارا😎ایناز شهرزاد

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
مشکین(moshkin) ینی کسی که بوی مشک میده

اسم خاله ی پدرم مشکین هست 

قشنگه

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

انارام ینی روشنایی بی پایان و بی فروغ

آرمیتا ینی عشق پاک

آروشا

بی سان ینی بی مانند

آویستا ینی مقدس

رامک ینی ارامش دهنده

روناک ینی روشنایی

رکسانا

آوینا ینی عشق

بارلی

پادمیرا ینی نگهدارنده عشق

تیارا

ساویس ینی باارزش

شنایا ینی همه چیزدان

مهسان ینی مث ماه

ارون ینی شاد

آترین ینی با انرژی و زیبا

آدنیس

آریسان

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

گوهر، معشوقه،گل اندام، قمر، کبوتر، مارال، جیران، محبوبه، لطیفه، تلی، ماه بانو، رضوان،سودابه، مهین،شهین، شمامه ،ثمرخ، سلطان، قناری، گل عنبر، خدابس، قیزبس، توران، پوران، سمنو، خانیم قیز، خاور، بتول، جمیله، ملوک.✌

آدنیس اسم بخاری ماست😀✌

اسم یه گله که وقتی خورشید بش میخوره باز میشه و زرد و قرمزه

خیلیم بی ربط نیس  مثلا شعله بخاری زرد قرمزه و گرما میده

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
2825
2823
2791
2779
2792