2777
2789

دلم میخواد بمیرم

هیجوره نمیتونم باووور کنم 

آخه چراااا لعنتی من از بچگی باهاش بودمممم 

منم بین عشقمو اون مونده بودم ولی چشم بسته رفیق چندین سالمو انتخاب کردم لعنت به من آخه چراااا😪😪😪😪😪

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق و رفیق 

ارتباطشون تو انتخاب شما رو نفهمیدیم

چ ربطی داره ب هم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

رفیقام بالاخره ی روزی تموم میشن برو تاپیکی ک درباره دوستم زدمو بخون 

الان واقعا درکت میکنم

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
انتظارت زیادیه

چرااااااااا اون تازه دوساله با عشقش آشنا شده عشقش به نااااحققق بهش گفت یکیمونو باید انتخاب کنی حق با من بود نه عشقش 

منم تو موقعیت اون قرار گرفتم خیلی رک توچشم کسی کخ دوس داشتم نگا کردم گفتم بیین من عاشقتم ولی نمک نشناس بی وفا نیستم رفیقم قبل از تو وارد زندگیم شده حالا نمیتونم به‌خاطر دل خودم بهش پشت کنم اگه قرار به انتخاب باشه اونو انتخاب میکردم 

حقم این نبود.. 

بازوهام پر از جوشه اگه راه حلی دارین راهنماییم کنید خیلییی سخته از گرما متنفر باشی اما حتی نتونی یه لباس باز بپوشی.. و بزرگ ترین دغدغت بشه که چجوری قراره لباس عروس بپوشی.. 

توام کار اشتباهی کرد واسه چی ببن عشق و رفیق رفیق و انتخاب کردی 

این دور و زمونه دور زمونه ی رفیق بازی نیست

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
بهش نزدیک شو سعی کن مثل قبل بعد توهم همینکارو کن ضربه بزن تا ادم شه.  اینجور ادما لایق این کارا ...

دلم نمی یاد 

😪

من رفیق صمیمی دوسه تای دیگه هم دارم ولی اینوهم خیلیییی دوسش داشتم خیلی زیاد میفهمی رفیق یعنی چی ماخیلییییی رفیق بودیم خیلی 🥺🥺🥺🥺🥺