2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اگه دوسش داری کلا دیگه ازش درخواست پول نکن بزار خودش ب خودش بیاد ب حرفه یاد بگیر تازه گه گاهی و ...

فک نکنم وقت تولد من اون یه کیک خرید با 80تومن پول بهم داد اما من براش کیک گرفتم تازه 148تومنم پول کادو دادم

فک نکنم وقت تولد من اون یه کیک خرید با 80تومن پول بهم داد اما من براش کیک گرفتم تازه 148تومنم پول کا ...

ببین بهش محبت کن و تا میتونی به خودت برس زندگی کن بخند اگه دوسش داری و سعی کن با محبت باهاش حرف بزنی خودشو درست کنه

[QUOTE=221270638]نمی‌ذاره برم یاد بگیرم چرا اخه

میگه خوشم نمیاد

البته بعضی وقتا فک‌ میکنم خسیس نیس چون پدرومادرشم کمک مالی اصلللا بهش نمیکنن تازه اون کمکشونم می‌کنه دستشم خالیه ولی خب بازم 

میگه خوشم نمیاد البته بعضی وقتا فک‌ میکنم خسیس نیس چون پدرومادرشم کمک مالی اصلللا بهش نمیکنن تازه ا ...

خب بهش بگو ک درامد داره کدوم شهر هستین؟

اگر میدونی خب مراعات کن شابد واقعا نداره چند سالشونه

ببین بهش محبت کن و تا میتونی به خودت برس زندگی کن بخند اگه دوسش داری و سعی کن با محبت باهاش حرف بزنی ...

انقد این روزا غصه میخورم که حوصله ندارم به خودم برسم سعی میکنم بخندم و بیخیال باشم ولی اطرافیان نمیذاره

خب بهش بگو ک درامد داره کدوم شهر هستین؟ اگر میدونی خب مراعات کن شابد واقعا نداره چند سالشونه

نیشابور 22سالشه 

الان از خوراکی هرچی بخوام یاخودش بخواد میخره چون شکمویه😂

ولی پول هی امروز و فردا میکنه

نیشابور 22سالشه  الان از خوراکی هرچی بخوام یاخودش بخواد میخره چون شکمویه😂 ولی پول هی امروز و ...

عزیزم😂😂😂😂درست میشه بابا بگین بخندین ارزش نداره

بهش محبت هم بکن گنا داره😂😂😂😂

عزیزم😂😂😂😂درست میشه بابا بگین بخندین ارزش نداره بهش محبت هم بکن گنا داره😂😂😂😂

میترسم پررو بشه 

یا به قول مامانم گوزش میره سر دلش😂😂

البته من خیلی دختر شادی هستم و زود فراموش میکنم الان تا دقیقه پیش داشتم گریه میکردم ولی الان سیخ تو چشمام کنی اشک نمیاد😂😂