2777
2789
سایز مهم نیست  شده لباس عوض کنی بعد متوجه بشی عکسی دیدت زده

کی دیدم زده؟😐😂

نمیدونم معمولا جلو داداشم عوض میکنم همیشه 😑😂

ما از امید نوشتیم!                                                             تمام کلماتمان جوانه زدند...🌱🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر بغلت میزد بیرون یا ساق پاهات؟

رون هام😐😂 البته زیاد مو نداره اونجا درحد چندتار ولی چون سفیدم خیلی مشخص بود

ما از امید نوشتیم!                                                             تمام کلماتمان جوانه زدند...🌱🌻
چندسالشه طفلک تحملت میکنه😁😅

۱۶ 😮😐 

ولی جلو داداش بزرگم اصلا روم نمیشه فقط چن روز پیش داشتم تیشرتمو عوض میکردم یهو اومد تو اتاق ماسک مو رو برداره منم تیشرتمو گرفتم جلوم سرمو انداختم پایین عرق شرم میریختم😑😂

بچه ها من اعتماد به نفس اصلا ندارم، همشم فکر خودکشیم، یه نفرم توزندگیم نی ک باهاش دزدو. دل کنم با مامان و بابامم اصلا دلم نمیخواد همشم تنهام گریه ام میکنم حرصم خیلی میگیره عصبانیم بنظرتون افسردگیه؟ 

۱۶ 😮😐  ولی جلو داداش بزرگم اصلا روم نمیشه فقط چن روز پیش داشتم تیشرتمو عوض میکردم یهو اومد ت ...

تیشرت و مهم نیست سوالم کل لباسها بود 

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است🍃🍁
تو منو ببینی چی میگی پشمالو 😅🤣🤣

۱۴ سالم بود اون موقع زیاد نمیفهمیدم ولی خو عروسی زهرمارم نشد نتونستم برقصم اصن تو دلم موند

بچه ها من اعتماد به نفس اصلا ندارم، همشم فکر خودکشیم، یه نفرم توزندگیم نی ک باهاش دزدو. دل کنم با ما ...

چرا عشقم؟