2777
2789

مبارکه عزیزم☺️

فقط یه سوال... گچ رنگی و نخ خیاطی هم جز جهزیه‌س؟ 😐😁🤕

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مبارکه عزیزم☺️ فقط یه سوال... گچ رنگی و نخ خیاطی هم جز جهزیه‌س؟ 😐😁🤕

مامان من نخ ام خرید همراه جا نخی 😂ولی گچ نه

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

وای یاد خریدای خودم افتادم هیچ کودوم خودم نرفتم همشو مامانم و خالم خریدن😐ولی انصافا ام خوب خریدن😂

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

[QUOTE=221252874]مبارکه عزیزم☺️ فقط یه سوال... گچ رنگی و نخ خیاطی هم جز جهزیه‌س؟ 😐😁🤕[/QUOTEگچ رنگی برا اون تخته سیاه مدل خونس ولی انصافا نخ جزو جهیزیه نیس🤔😕

همه ی وسیله هاتو

اره تقریبا 😂میرفتن میخریدن بار میزدن میاوردن خونه یه تعدادیشو خودم رفتم فقد

[QUOTE=221252874]مبارکه عزیزم☺️ فقط یه سوال... گچ رنگی و نخ خیاطی هم جز جهزیه‌س؟ 😐😁🤕[/QUOTEگچ رنگ ...

بدتر شد که😂😂

مگه تخته سیاهم میخرن😐🤕😂

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷